Sizce Bu Bilgisayar Ne Kadar Eder.
-
Merhaba murid kardeslerim bundan 5 sene once az paraya kiyip oyun icin bi masaustu toplamistim
Uzerinde 4 gb ddr3 kingston ram
Zotac 512mb 9800gt ekran karti
1 tb 7200 rpm samsung hdd
Bide intel core 2 duo 3 ghz islemci var bunlara ilaveten asus kasa lg full hd 19 monitor, creative 5+1 ses sistemi bulunmakta
Simdileri bu bilgisayari pek kullanmiyorum bu yuzden elden cikarmak istedim amcam istiyor. Bilgisayar alip kasicak bi adam degil. Engelli kuzenim icin ugras olsun istiyor. Video acip muzik acip amaci o. Bu yuzden bu bilgisayar onlara fazla olur mu olmaz mi kestiremiyorum. Sizin bicicegniz fiyata gorede 0 bi masaustu toplamayi onerebilirim onlara. Simdiden tesekurederim (mobilden yazdim imlalar icin ozur dilerim)
-
hocam istegin disinda yaziyorum ama
para sorunun yoksa ver gitsin cocuga ya.
-
Huerfanos bunu yazdı
hocam istegin disinda yaziyorum ama
para sorunun yoksa ver gitsin cocuga ya.
Bu konudada dusunmeden edemiyorum. Sonucta eskide bi bilgisayar sorun cikartir filan bu yuzden 0 toplasak diyorum yillarca kullanirlar. Sonucta amcam kuzenim mevzu. baska birine satsam ederiyle ki ederse ortalama bi pc toplayayim onu vereyim diyorum
-
abi bilgisayar yerine tablet daha kullanışlı olmaz mı? bence bunu elden çıkarıp bir tane tablet hediye edebilirsin.
-
Tablet bilmiyorum ya kullanabilirler mi. Tabi ne kadar edeceginede bagli dusunulebilir tablet ama pc daha kullanisli sanki