Sizce Bu Bilgisayar Ne Kadar Eder.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

Merhaba murid kardeslerim bundan 5 sene once az paraya kiyip oyun icin bi masaustu toplamistim

Uzerinde 4 gb ddr3 kingston ram

Zotac 512mb 9800gt ekran karti

1 tb 7200 rpm samsung hdd

Bide intel core 2 duo 3 ghz islemci var bunlara ilaveten asus kasa lg full hd 19 monitor,  creative 5+1 ses sistemi bulunmakta

Simdileri bu bilgisayari pek kullanmiyorum bu yuzden elden cikarmak istedim amcam istiyor. Bilgisayar alip kasicak bi adam degil. Engelli kuzenim icin ugras olsun istiyor. Video acip muzik acip amaci o. Bu yuzden bu bilgisayar onlara fazla olur mu olmaz mi kestiremiyorum. Sizin bicicegniz fiyata gorede 0 bi masaustu toplamayi onerebilirim onlara. Simdiden tesekurederim (mobilden yazdim imlalar icin ozur dilerim)

soralım öğrenelim, öğrenelim soralım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Huerfanos
    Huerfanos's avatar
    Erkek

hocam istegin disinda yaziyorum ama

para sorunun yoksa ver gitsin cocuga ya.

Anarsistherif...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek
    Huerfanos bunu yazdı

hocam istegin disinda yaziyorum ama

para sorunun yoksa ver gitsin cocuga ya.

Bu konudada dusunmeden edemiyorum. Sonucta eskide bi bilgisayar sorun cikartir filan bu yuzden 0 toplasak diyorum yillarca kullanirlar. Sonucta amcam kuzenim mevzu. baska birine satsam ederiyle ki ederse ortalama bi pc toplayayim onu vereyim diyorum

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

abi bilgisayar yerine tablet daha kullanışlı olmaz mı? bence bunu elden çıkarıp bir tane tablet hediye edebilirsin.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mythbusters
    Mythbusters's avatar
    Erkek

Tablet bilmiyorum ya kullanabilirler mi. Tabi ne kadar edeceginede bagli dusunulebilir tablet ama pc daha kullanisli sanki

Toplam Hit: 650 Toplam Mesaj: 5