Sizce Bu Site Tutarmı
-
www.mekatronik.info
arkadaşlar elimde bir domain bulunuyodu wp kurim boş vakitlerimde yazarım dedim sizce iyi olmuşmuş mu adsense de alıcam hergün bir yazı eklicem veya sizce ne yapmalıyım?
-
reklamlardan umudu kes çok emek harcaman lazım
-
dostum bence sitenin konusu falan iyi de wp çok kötü görünüyo estetik olarak bişeyler yaparsan tutabilitesi yüksek gibime geliyo.
-
hmm ya tema aradım çok tema var ama doldurulmuyo ki namussuz temalar 50 tane alan koymuşlar
reklam konusunda 1 senede 100 dolar felan olsa yeter bana masrafı çıksın tema tavsiyesinde bulunabilirmisiniz
-
Sitedeki yazıları kendin yazıyorsan ve içerik nadir rastlanır türdense tutar. Google özgün içeriğe çok önem veriyor. Türk sitelerinde ciddi manada bilgi eksikliği var. İnternette dolaşan şeylerin birçoğu çok yüzeysel ve birbirinin tekrarı yazılar ya da çeviri, başı sonu belli olmayan yazılar. Kendi alanında ilgi çekici şeyler yazarsan zamanla başarıyı yakalarsın.
-
blog gibi yazıyorum kendi yorumumda var.yeni başladığım için henüz o nedir bu nedir felan var bi haftaya kadar kullanımlarını anlatmaya başlicam
-
Asker bunu yazdı:
-----------------------------
hmm ya tema aradım çok tema var ama doldurulmuyo ki namussuz temalar 50 tane alan koymuşlar
reklam konusunda 1 senede 100 dolar felan olsa yeter bana masrafı çıksın tema tavsiyesinde bulunabilirmisiniz
-----------------------------hacı eğer senede 100 dolar yeter diyosan iki hafta hotfile kas senelik hiç olmasa bi 200 - 300 dolar kazanırsın..
-
tutma ihtimali var bence