Sizce Bu Video Gerçekmi :|
-
gerçeklesmeyen bir olay diil ama bu videoya inanmak biraz güç :S
http://fr.youtube.com/watch?v=1UZQsVLz0ko
-
Epey zaman önce bunun detaylarıyla fake olduğu anlatıldı tvde , detaylardan aklımda kalan , düşen bir meteorun ( o boyutta ) yerle teması sonucu c4 gibi patlaması aklınıza ancak çok fazla cono filmi izlediyseniz yatar
-
Videonun teknik açıdan incelenmesi ayrı bir olay fakat şu dikkatimi çekti ; o büyüklükte bir meteor yere düştüğünde herhangi bir türevde patlayıcı madde infilak etmiş gibi etki gösteriyor.Bilimsel açıdan düşünüldüğü zaman adamların bulunduğu bölgede çok büyük bir hasar meydana gelmesi ve adamların tek parça halinde kalmaması gerekir ki videoda gördüğüm kadarı ile kişinin neredeyse 60-70 metre kadar yakınına düşüyor adam hollywood filmlerinden alışık olduğumuz bir şekilde hafif bir zıplamayla bi kaç metre ileriye uçuyor.Bunun sonucunda söylenebilecek tek şey var , oldukça kaliteli hazırlanmış bir video çalışması yapmışlar ancak gerçekle hiçbir ilgisi yok ;)
-
http://fr.youtube.com/watch?v=YJu7hyD1SIM <<<< Senin verdiğin videoya benzer bişe ama seninkisi daha gerçekçi sanki :D
-
külliyen çakma... o meteor dünyaya çarpsa o adamlar öylemi kalır sanki torpil patlatıyorlar mk sadece 2 metre geriye
gidiyor herifler.. zaten dikkatli bakınca montaj olduğuı belli oluyor...
-
ben askerde topçu idim bu tarz patlamalar gördüm 26 km uzaklıga 45 kg tnt dolu mermi atıyorduk 100 m çapında canlı bırakmıyordu bu gökten düşen icat kaç bin metre yukardan geliyor herif çekerken hiç korkmuyor patlıyor sonra ordan geçen amerikalılar ölmüyor!
varya öle bişe düşsün adamın ödü idrarı ile homojen bi karışım oluştururda direk donu ile tepkimeye girer geçsinler bu işleri kulliyatı yalan bu zımbırtının
-
Bence gerçek değil.Bi kere bu adamlar bu metorun oraya düşeceğini nerden biliyor?Ha onu nasadan buldu diyelim.O meteor nasıl ozon tabakasından geçer.Ha onada tmm derseniz bu adamlar nasıl ölmedi???
-
taş degilmi kardeşim bu niye patlıyo :D
-
kardes bir süre after effect ile ugrastım intihar videoları vs hazırladım bu video büyük ihtimal after effect ile hazırlanmıs
-
adobe değil sanırım program.fxstudio gibi bişiydi doğru hatırlıyosam.ordakinin aynısı meteor şekli.ama çok güzel hazırlanmış
-
Toyota Auris..Benide Türkiye'deki reklamlarla iyi bi yemişlerdi zamanında :)