Sizce Bu Video Gerçekmi :|

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

gerçeklesmeyen bir olay diil ama bu videoya inanmak biraz güç :S

http://fr.youtube.com/watch?v=1UZQsVLz0ko

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek
    Epey zaman önce bunun detaylarıyla fake olduğu anlatıldı tvde , detaylardan aklımda kalan , düşen bir meteorun ( o boyutta ) yerle teması sonucu c4 gibi patlaması aklınıza ancak çok fazla cono filmi izlediyseniz yatar

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ekinalp
    ekinalp's avatar
    Erkek
    Videonun teknik açıdan incelenmesi ayrı bir olay fakat şu dikkatimi çekti ; o büyüklükte bir meteor yere düştüğünde herhangi bir türevde patlayıcı madde infilak etmiş gibi etki gösteriyor.Bilimsel açıdan düşünüldüğü zaman adamların bulunduğu bölgede çok büyük bir hasar meydana gelmesi ve adamların tek parça halinde kalmaması gerekir ki videoda gördüğüm kadarı ile kişinin neredeyse 60-70 metre kadar yakınına düşüyor adam hollywood filmlerinden alışık olduğumuz bir şekilde hafif bir zıplamayla bi kaç metre ileriye uçuyor.Bunun sonucunda söylenebilecek tek şey var , oldukça kaliteli hazırlanmış bir video çalışması yapmışlar ancak gerçekle hiçbir ilgisi yok ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ixn5r
    ixn5r's avatar
    Erkek

http://fr.youtube.com/watch?v=YJu7hyD1SIM    <<<< Senin verdiğin videoya benzer bişe ama seninkisi daha gerçekçi sanki :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

külliyen çakma... o meteor dünyaya çarpsa o adamlar öylemi kalır sanki torpil patlatıyorlar mk sadece 2 metre geriye

gidiyor herifler.. zaten dikkatli bakınca montaj olduğuı belli oluyor...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watem
    watem's avatar
    Erkek

ben askerde topçu idim bu tarz patlamalar gördüm 26 km uzaklıga 45 kg tnt dolu mermi atıyorduk 100 m çapında canlı bırakmıyordu bu gökten düşen icat kaç bin metre yukardan geliyor herif çekerken hiç korkmuyor patlıyor sonra ordan geçen amerikalılar ölmüyor!

varya öle bişe düşsün adamın ödü idrarı ile homojen bi karışım oluştururda direk donu ile tepkimeye girer geçsinler bu işleri kulliyatı yalan bu zımbırtının

ADALET MÜLKÜN TEMELİNDE ÖLÜ BULUNDU ZANLILARIN YAKALANMASI İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlienOne
    AlienOne's avatar
    Erkek

Bence gerçek değil.Bi kere bu adamlar bu metorun oraya düşeceğini nerden biliyor?Ha onu nasadan buldu diyelim.O meteor nasıl ozon tabakasından geçer.Ha onada tmm derseniz bu adamlar nasıl ölmedi???

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    taş degilmi kardeşim bu niye patlıyo :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sagokopat
    Sagokopat's avatar
    Erkek
    kardes bir süre after effect ile ugrastım intihar videoları vs hazırladım bu video büyük ihtimal after effect ile hazırlanmıs

Din İman ve Ölüm Gerçeğinden Mahrum Gerzekler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    adobe değil sanırım program.fxstudio gibi bişiydi doğru hatırlıyosam.ordakinin aynısı meteor şekli.ama çok güzel hazırlanmış

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bertanyus
    bertanyus's avatar
    Erkek
    Toyota Auris..Benide Türkiye'deki reklamlarla iyi bi yemişlerdi zamanında :)
Toplam Hit: 2053 Toplam Mesaj: 11