Sizce En Guvenli E-Ticaret Sistemi Hangisidir ?
-
Slm arkadaslar.
Sizce en guvenli (yani en saglam) alisveris sistemi hangisidir. Hazir scriptlerden bahsediyorum... Bildiginiz ve onerebileceginiz.
Eger sebeplerini de yazabilirseniz minnetar olurum.
Hepinize simdiden tesekkurler
-
sahibinden.com tek geçerim, diğer sitelere pek ısınamıyorum hele gittigidiyoru hiç kullanamıyorum nasıl bi mantıkları siteleri varsa bi kaç kere uğraştım çözemedim,
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
sahibinden.com tek geçerim, diğer sitelere pek ısınamıyorum hele gittigidiyoru hiç kullanamıyorum nasıl bi mantıkları siteleri varsa bi kaç kere uğraştım çözemedim,
Kardesim oncelikle yorumun icin cok tesekkur ederim.
Benim asil sordugum su. Mesela open-cart var, magento v.s..
Bunlardan hangisi (sizin gorusunuze ve bilginize gore) daha iyi ? Tabi eger bildiginiz iyi yonlerini de yazabilirseniz minnettar kalirim.
Bir e-shop acmayi planliyorum da iste secmekte tereddut ediyorum. O yuzden arkadaslarin goruslerini istiyorum
Tesekkurler
-
al reis daha yeni açtığım konu.
ben opencart kullanmaya başadım. gayet güzel
http://www.tahribat.com/Forum-E-Ticaret-Scriptleri-Ve-Onerileriniz-179104/
-
up..
-
bütce ne kadar ?
-
trooper bunu yazdı
bütce ne kadar ?
Hacim butce 0 :)...
Yani hazir scriptlerden en saglami sizce. Onu kasdediyordum anlatamadmi kusura bakma.
-
o zaman opencart iyidir php bilgine göre güzel editleyip kullanabilirsin ama şöyle sorunlar çıkar karşına siteye eklediğin ürün sayısı artınca aşırı hantal bi hal alır çok iyi bir edit yapılması ve optimize edilmesi gerekir.Ama başlangıç için opencart işini görecektir.
-
hocam magento icin ne dusunuyorsun ? daha mi kotudur opencart'tan
-
aslında bu nokta senin php bilgine baglı magento kapsamlı bi sistemdir ama düzenleme yapman biraz sıkıntılıdır ayrıca Türkçe kaynak sıkıntısıda mevcuttur ama opencart ile ilgili bolca Türkçe kaynak bulabilirsin.