folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Sizce En Guvenli E-Ticaret Sistemi Hangisidir ?

Sizce En Guvenli E-Ticaret Sistemi Hangisidir ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Slm arkadaslar.

Sizce en guvenli (yani en saglam) alisveris sistemi hangisidir. Hazir scriptlerden bahsediyorum... Bildiginiz ve onerebileceginiz.

Eger sebeplerini de yazabilirseniz minnetar olurum.

Hepinize simdiden tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

sahibinden.com tek geçerim, diğer sitelere pek ısınamıyorum hele gittigidiyoru hiç kullanamıyorum nasıl bi mantıkları siteleri varsa bi kaç kere uğraştım çözemedim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

sahibinden.com tek geçerim, diğer sitelere pek ısınamıyorum hele gittigidiyoru hiç kullanamıyorum nasıl bi mantıkları siteleri varsa bi kaç kere uğraştım çözemedim,

Kardesim oncelikle yorumun icin cok tesekkur ederim.

Benim asil sordugum su. Mesela open-cart var, magento v.s..

Bunlardan hangisi (sizin gorusunuze ve bilginize gore) daha iyi ? Tabi eger bildiginiz iyi yonlerini de yazabilirseniz minnettar kalirim.

Bir e-shop acmayi planliyorum da iste secmekte tereddut ediyorum. O yuzden arkadaslarin goruslerini istiyorum

Tesekkurler

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

al reis daha yeni açtığım konu.

ben opencart kullanmaya başadım. gayet güzel

http://www.tahribat.com/Forum-E-Ticaret-Scriptleri-Ve-Onerileriniz-179104/

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

up..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

bütce ne kadar ?

ZzZzZzZ...!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    trooper bunu yazdı

bütce ne kadar ?

Hacim butce 0 :)...

Yani hazir scriptlerden en saglami sizce. Onu kasdediyordum anlatamadmi kusura bakma.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

o zaman opencart iyidir php bilgine göre güzel editleyip kullanabilirsin ama şöyle sorunlar çıkar karşına siteye eklediğin ürün sayısı artınca aşırı hantal bi hal alır çok iyi bir edit yapılması ve optimize edilmesi gerekir.Ama başlangıç için opencart işini görecektir.

ZzZzZzZ...!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

hocam magento icin ne dusunuyorsun ? daha mi kotudur opencart'tan

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

aslında bu nokta senin php bilgine baglı magento kapsamlı bi sistemdir ama düzenleme yapman biraz sıkıntılıdır ayrıca Türkçe kaynak sıkıntısıda mevcuttur ama opencart ile ilgili bolca Türkçe kaynak bulabilirsin.

ZzZzZzZ...!
Toplam Hit: 738 Toplam Mesaj: 10