Sizce En İyi Kredi Kartı Hangisi?
-
Ne zamandır soracak olsam birşey çıkıyor. Kredi kartlarının nasıl bir lanet olduklarını biliyorum, o yüzden alma falan demeyin. Aylık 1000-1200 TL arasında gelirim var. 500-600 TL limitli bir kredi kartı almayı düşünüyorum. Evin aylık alışverişi, giyim, gibi ihtiyaçları TAKSİTLE ödemek için kredi kartı almayı düşünüyorum. Limit arttırmak gibi bir düşüncem yok. Şimdi bütün bankaların sitelerini gezdim. Sizce hangi kredi kartını kullanmalıyım? Sizin fikriyatınız nedir?
Saygılar
-
worldcard bir numara bence nette nereye baksam ona özel indirim yada taksit imkanı var 2. bonuscard 3. axess 4. maximum....
-
işbank maximum birçok alanda işime yarıyor tavsiye ederim.
-
İş Bankası - Maximum Kart Kullanıyorum Memnunum.
-
iyi kredi kartı yoktur iyi kullanıcı vardır
-
World ve Bonus her türlü hocam. Özellikle bonus ama şimdi sadece kartı göz önüne alma. Açıkçası bankamatik kuyrukları yüzünden garantiden tiksiniyorum artık.
-
narkozMRT bunu yazdı:
-----------------------------İş Bankası - Maximum Kart Kullanıyorum Memnunum.
-----------------------------işte üniversiteli olandan kullan faizinde az olsun.. başta limit 300 sonradan arttılabiliyor arttır arttır düşük faizle kullan ;) üniversiteli olmayanlar alabiliyor mu hiç bilmiyorum ama :) öğrenci belgeni falan alıyorlardı sanırım