Sizce Hagisini Almallıyım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

arkadaşlar cuzi bi miktar param var ve akıllı telefon almayı düşünüyorum aradığımda 

1. nokia lumia 720

2.htc desire 500

3. alcatel onetouch idol2 (diye bişey varmış bi arkdaş dedi)

bunlardan hangisi yada bu fiyatlarda daha iyisi var mı

Hayat bir denklem...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sadece 3 ü arasında diyosan htc yi al bence.

bizde 2-3 gündür arkadaşa telefon bakıyorduk, fiyat aralığı ve özelliğe göre htc öne çıktı. ekran çözünürlüğü düşük deniyo ama pek okadarda kötü görmedim ben.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ben lg g2 mini derim  (ithalatçı garantili 720tl bulunabiliyor bakın derim)

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

zenfone 5 al Kitkat geldi pil düzeldi Andrıod L güncellemeside gelecek kısa zaman sonra

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Ben telefon kullanmıyorum ancak, arkadaşımda HTC Desire 500 var ve nedense donma sorunları çıktı. Ayrıca kamerası da hiç tatmin edici değil. Diğer 2 ürün hakkında bilgim yok.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek

Nokia dan uzak dur........

Uygulama bazında 0

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Elinde ne kadar para var? HTC Android dünyasının Apple'ıdır. Çok pahalı satar fakat kaliteli satar. Lumia 720'yi bi kere kafadan ele 512 MB ram var. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

sen parayı söyle sana en iyisini diyim ?

bu arada bir arkadaşın dediği gibi şuan piyasadaki en iyi fp ürünler

lg g2  ve g2 mini gerçekten kral telefon.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoJetski
    whoJetski's avatar
    Erkek

aynen beyler lg g2 almaya karar verdim teşekkür ederim

Hayat bir denklem...
Toplam Hit: 820 Toplam Mesaj: 9