Sizce Hangi Scripti Kullanmalıyım
-
Merhaba Arkadaşlar.
Çok önemli olmayan bi site için 100 kadar felan uyesi olcak kendi aramızda bi site yapcam
Haberler, Chat , Resim Video Galerisi,Forum sistemi vb özelliklere sahip
bedava bi scripte ihtiyacım var biraz görselliği güzel olmalı.
İncelediklerim
Bunlar siz ne tavsiye edersiniz Php Konusundda bilgim hiç yok onun için turkçe destek veren sitesi olanlar tercihim
-
İsteğinize uygun script phpfusion dur benim düşüncem, modül ekleme olanağı fazla, her türlü kendi sitenize uydurarak güzel birşey ortaya çıkarabilirsiniz.
-
Sosyal ağ tarzı birşey istiyorsan ;
sharetronix ve boonex ikilisini çok duydum ama hiç kullanmadım.
Kendi aranızda site yapacaksan ; mesaj panosu gibi basit birşeyde olabilir. Yok dersen ;
bir ton portal var, onlarıda kullanabilirsin.
---
sosyal ağ mı, portal mı (haber vs.. ekleyebildiğin) yoksa kendi aranızda muhabbet mi ?? Nasıl birşey istediğini daha net bir şekilde anlatırsan, daha iyi yardımcı olabilirler.
-
zumsuk bunu yazdı
Sosyal ağ tarzı birşey istiyorsan ;
sharetronix ve boonex ikilisini çok duydum ama hiç kullanmadım.
Kendi aranızda site yapacaksan ; mesaj panosu gibi basit birşeyde olabilir. Yok dersen ;
bir ton portal var, onlarıda kullanabilirsin.
---
sosyal ağ mı, portal mı (haber vs.. ekleyebildiğin) yoksa kendi aranızda muhabbet mi ?? Nasıl birşey istediğini daha net bir şekilde anlatırsan, daha iyi yardımcı olabilirler.
hocam işte ondan kararsız kaldım ben karışık bişey istiyorum hem aslında sosyal ağ gibi ama portal gibi de shearetronix kuramadım deneyemedim phpfusion iyi gibi geldi ama kararsızım
örnek ben gircem haber ekliyecem
üyeler buna yorum yapabilecek
ayrıca onlarda facebookta olduğu gibi paylaşım yapabilcek felan