Sizce İnsan Beynine Müdahale Edilebilirmi
-
Japon Bilim adamları İnsanın Rüyasını kaydetmeyi Başarmışlar diye bi makale okumuşdum sorum çok açık
Sizce insan beynine gönderilen küçük sinyaller ile bişeyler öğretilebilirmi yada bildikleri silinebilirmi eğer böyle bişey yapılabilirse Zihinsel engelli İnsanlar bu Engellerinden kurtulabilirmi Konu dağılmasın ben birazdaha kısaltayım sizce Hepimizin İzlediği Matrix Gerçek Olabilirmi ( Olayı Dini Boyutunu Tartışmayalım LÜTFEN )
-
Ben şu dünyada yapılamayacak şey olduğuna inanmıyorum..
Sadece zamana göre değişiyo herşey..
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
-----------------------------
Japon Bilim adamları İnsanın Rüyasını kaydetmeyi Başarmışlar diye bi makale okumuşdum sorum çok açık
Sizce insan beynine gönderilen küçük sinyaller ile bişeyler öğretilebilirmi yada bildikleri silinebilirmi eğer böyle bişey yapılabilirse Zihinsel engelli İnsanlar bu Engellerinden kurtulabilirmi Konu dağılmasın ben birazdaha kısaltayım sizce Hepimizin İzlediği Matrix Gerçek Olabilirmi ( Olayı Dini Boyutunu Tartışmayalım LÜTFEN )
-----------------------------Matrix gerçek olabilir.Ama o teknolojiye yakın zamanda ulaşabileceğimizi düşünmüyorum.Çünkü insan beyninin bilinmeyen çok yönü var.
-
Bence olması imkansız değil ve Bu teknolojiyede pek uak değiliz sonuçta insan beyninde Sinyaller yaydığı biliniyor.Bence tek problem bu sinyallerin frekansarını çözüp anlaya bilmekte.Düşünceyle PC hareket ettirme olayı yavaş yavaş piyasaya Çıkıyor.bence az deil.Bence 30 yıla kadar bulunur bu teknoloji tam olarak o şekilde olmasada yanlız ozaman dinya nasıl biryer olur.yada bu teknolojiyi halka sunulurmu onu bilmem.
-
Eğer duyuların, emirlerin hangi frekanslarda çalıştığı tesbit edilebilir ve beyne verilebilmesi mümkün olursa, tabiki... Beyin de çok karışık ve kompleks olsa da bir sistemler bütünü sonuçta.
-
haberlerde izlemiştim .. kulaklar vücut dengesini sağlamakla görevli en önemli faktör ve bu faktörü insana kulaklık şeklinde birşey takıp kumanda etmişlerdi .. adam joistiği sağa çeviriyor kulaklık takılı olan vatandaş sağa dönüyor gibisinden birşeydi.. mümkün ancak yaygınlaşırsa kötü amaçla kullanan kötü insanlar dahada kötüleşir.
-
Kötü Yanları Olduğu Gibi iyi yanlarınıda düşünelim Örneğin ; Zihinsel Engelli Bir İnsan Tedavisinde Kullanılabilir mi
-
tabiki .. zaten fizik tedavi olarak kullanmaya başlamışlar ..
basınç vs le alakalı birşey sağa düşecek hissi verip sola dönderiyor .. ismini bilsem ahh..
-
Ayna Nöronlar'ı araştırmanızı tavsiye ederim bu konuda..