folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce İnsan Beynine Müdahale Edilebilirmi

Sizce İnsan Beynine Müdahale Edilebilirmi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Japon Bilim  adamları İnsanın  Rüyasını  kaydetmeyi  Başarmışlar  diye  bi  makale  okumuşdum  sorum çok  açık

Sizce  insan  beynine   gönderilen  küçük  sinyaller ile  bişeyler  öğretilebilirmi  yada bildikleri  silinebilirmi   eğer böyle bişey  yapılabilirse Zihinsel  engelli İnsanlar  bu  Engellerinden  kurtulabilirmi  Konu  dağılmasın ben  birazdaha  kısaltayım sizce  Hepimizin  İzlediği Matrix  Gerçek Olabilirmi  ( Olayı  Dini  Boyutunu Tartışmayalım LÜTFEN )

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben şu dünyada yapılamayacak şey olduğuna inanmıyorum..

Sadece zamana göre değişiyo herşey..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sokoban
    sokoban's avatar
    Erkek

NighT_JudGe bunu yazdı:
    -----------------------------

Japon Bilim  adamları İnsanın  Rüyasını  kaydetmeyi  Başarmışlar  diye  bi  makale  okumuşdum  sorum çok  açık

Sizce  insan  beynine   gönderilen  küçük  sinyaller ile  bişeyler  öğretilebilirmi  yada bildikleri  silinebilirmi   eğer böyle bişey  yapılabilirse Zihinsel  engelli İnsanlar  bu  Engellerinden  kurtulabilirmi  Konu  dağılmasın ben  birazdaha  kısaltayım sizce  Hepimizin  İzlediği Matrix  Gerçek Olabilirmi  ( Olayı  Dini  Boyutunu Tartışmayalım LÜTFEN )

-----------------------------

Matrix gerçek olabilir.Ama o teknolojiye yakın zamanda ulaşabileceğimizi düşünmüyorum.Çünkü insan beyninin bilinmeyen çok yönü var.

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek

Bence olması imkansız değil  ve Bu teknolojiyede pek uak değiliz sonuçta insan beyninde Sinyaller yaydığı biliniyor.Bence tek problem bu sinyallerin frekansarını çözüp anlaya bilmekte.Düşünceyle PC hareket ettirme olayı yavaş yavaş piyasaya Çıkıyor.bence az deil.Bence 30 yıla kadar bulunur bu teknoloji tam olarak o şekilde olmasada  yanlız ozaman dinya nasıl biryer olur.yada bu teknolojiyi  halka sunulurmu onu bilmem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

Eğer duyuların, emirlerin hangi frekanslarda çalıştığı tesbit edilebilir ve beyne verilebilmesi mümkün olursa, tabiki... Beyin de çok karışık ve kompleks olsa da bir sistemler bütünü sonuçta.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

haberlerde izlemiştim .. kulaklar vücut dengesini sağlamakla görevli en önemli faktör  ve bu faktörü insana kulaklık şeklinde birşey takıp kumanda etmişlerdi .. adam joistiği sağa çeviriyor kulaklık takılı olan vatandaş sağa dönüyor gibisinden birşeydi.. mümkün ancak yaygınlaşırsa kötü amaçla kullanan kötü insanlar dahada kötüleşir.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gececi
    NighT_JudGe
    NighT_JudGe's avatar
    Erkek

Kötü  Yanları  Olduğu  Gibi iyi  yanlarınıda  düşünelim Örneğin ; Zihinsel  Engelli  Bir  İnsan  Tedavisinde  Kullanılabilir mi

Cahildim Dünyanın Rengine Kandım
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

tabiki .. zaten fizik tedavi olarak kullanmaya başlamışlar ..

basınç vs le alakalı birşey sağa düşecek hissi verip sola dönderiyor .. ismini bilsem ahh..

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Ayna Nöronlar'ı araştırmanızı tavsiye ederim bu konuda..

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1061 Toplam Mesaj: 9