Sizce Nasıl Olur ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Yeteri kadar para. Tam bir dini huzur. Uzun süreli sabit sağlık. Daha sonra ölüm. Sizce Nasıl? Dünyada başka bir şey ister miydiniz?

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

kalıcı olmak isterdim.

bukadar çaba hastalık koşturmaca çocuk bakımı dünyanın derdi bukadar ibadetten sonra kalıcı olmak isterim

öbür dünya demeyin bana hiçbirimiz gerçekte var olup olmadığını bilmiyoruz çünki

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Nerde o günler.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

tam bir dini huzur olabildiği zaman diğerlerinin olmaması insanı çok fazla umursatmaz.. mutluluk konusunda en üst nokta peygamberlerdir diye düşünüyorum onlarında bu saydığın dünyalıkları elde ettikleri istisnalar olmakla beraber pek görülmemiştir.

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    Yeteri kadar para. Tam bir dini huzur. Uzun süreli sabit sağlık. Daha sonra ölüm. Sizce Nasıl? Dünyada başka bir şey ister miydiniz?

dogru yer ve zamanda yeteri kadar is = yeteri kadar para 

dini huzuru siktir et , din olsa ne olur olmasa ne olur.. huzur ve refah icin insanlarin iclerindeki dogru ve guzellikleri sosyal cevrelerine yansitmalari yeterli.

saglik : dogustan patlak degilse tekerlek, gotos bi genetigin veya irsi hastaliklarin yoksa insanin kendi elinde saglikli yasam.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

insani stres yasatiyor hocam tipki hucreyi yasattigi gibi yoksa tek kalmis hucre gibi kendini olume porgramlyor insan garip garip hasftaliklari cikiyor

I am Jack's inflamed sense of rejection
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Doyumsuzuz azizim. Tüm bunlara sahip olsak bile sürekli bir huzursuzluk peşimizi kovalayacak. Sürekli bir şeylerin eksikliğini, açlığını yaşayacağız. O yüzden yetmez.

Ekleme: Şöyle de diyebiliriz. Her şeye sahip olsam ben, hiçbir şeyim olmamasını isterdim. Basit bir hayat sürmek, bir kulübede belki... Ufak bir bahçede yeteri kadar ürünle hayatımı idame etmek isterdim. Ancak böyle bir hayatım olsaydı, bu kez daha iyi bir yaşam benim olsun isterdim. Doyumsuz olduğumuz kadar da aç gözlüyüz. Bizde olmayan her şey acayip derecede zevk veren şeylermiş gibi geliyor.

1049 tarafından 25/Ara/13 06:44 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

hacı öyle yaşanır mı ne kadar dingin ruhun var öyle :) ben herşeyin dibini görmeden ölmek istemiyorum. 

uzaya çıkmak, gezegenleri gezmek, bütün insanları mutlu edecek zararsız kimyasal üretmek, bütün dünyada eş zamanlı isyan çıktığını görmek, insanların birbirini değil de devletleri öldürüğünü görmek, büyük firmaları hobi olsun diye binlerce kişiyle beraber yağmalamak, bütün alanı cannabisle çevrili bir ada görmek orada yaşamak, fight clup gibi bir klüp kurmak ölümüne dövüşmek, bütün televizyonların evlerden atıldığını görmek..

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

din matrix gibidir hacı. gerçekliğinden gram şüphen olmasa da yanlış birşeyler olduğunu hep bilirsin. o yüzden dini huzur dediğin şeyin sağlansa bile insana yetmeyeceğini biliyorum. hatta sağlanamadığından ve hep insanlar bunun peşinde koştuğundan yetmeyeceğini anlayamadıklarını düşünüyorum.

kendi adıma bana ne yeter? para ailemi rahat ettirecek kadar olsa yeter. fazlasını insanlara yardım için kullanırım. huzur dersen her kuşu siksem bi leylek kalsa yani olmaz ama tüm dünya barış içinde huzur içinde olsa ve istisnasız her insan dürüst yaşasa dahi bi aslanın ceylanı avlamak zorunda olmasına üzüleceğim. hiçbir şartta dünya doğru yere dönüşecek potansiyele sahip değil. işin komik tarafı dinlerdeki cennet bile çok kusurlu çok sikindirik. neden dersen istediğin herşeyin anında olması bile seni kaç binyıl idare eder? kaç milyon yıl? kaç milyar yıl? sonsuzluk?

yani önerdiklerinden tek ideal olabilecek şey ölüm. tamamen yeryüzünden silinmek. hiç yokmuşçasına. işte %100 huzur. ne yazık ki böyle bir durum olacağına inanmıyorum. bi şekilde biz, benliğimiz veya bi parçamız ölümden sonrasını da görecek. sonsuza kadar mı bilmiyorum fakat ölüm de huzura ulaşmamıza imkan vermeyecek.

felsefenin eline verdim gibi hissettim bi an.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    Ayazz bunu yazdı

Doyumsuzuz azizim. Tüm bunlara sahip olsak bile sürekli bir huzursuzluk peşimizi kovalayacak. Sürekli bir şeylerin eksikliğini, açlığını yaşayacağız. O yüzden yetmez.

Ekleme: Şöyle de diyebiliriz. Her şeye sahip olsam ben, hiçbir şeyim olmamasını isterdim. Basit bir hayat sürmek, bir kulübede belki... Ufak bir bahçede yeteri kadar ürünle hayatımı idame etmek isterdim. Ancak böyle bir hayatım olsaydı, bu kez daha iyi bir yaşam benim olsun isterdim. Doyumsuz olduğumuz kadar da aç gözlüyüz. Bizde olmayan her şey acayip derecede zevk veren şeylermiş gibi geliyor.

Sıkıntı tam olarak bu...

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
Toplam Hit: 947 Toplam Mesaj: 10