Sizce Ne Yapmalı Derin Bi Mevzu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

derdim önemli arkadaşlar

şimdi sizden istedğim önce şu yazıyı okumanız

1.kişi ben olan.. seni senin için sevenler, sencil olanlardır. onlar için önemli olan seni sevmektir. senin onu sevmen gerekmez, bu sevgi için.. karşılıksız, beklentisiz bir sevgidir o.. sen de onu seversen eğer, dünyanın damına çıkar.. ama sevmezsen kahrolmaz.. yıkılmaz.. "sevmek sevdiklerini mutlu etmektir" sözü bunlardan çıkmadır.. senin mutlu olduğunu görürlerse, bağırlarına taş basarlar.. seni sevmeye, senin mutluluğunu izlemeye devam ederler.. bunlara "platonik aşık" da denir, sevmek için seven, şov yapmayı sevmez. sevdiğini göstermeyi, kanıtlamayı düşünmez. onun için, söylenen değil, hissettirilen sevgi güzeldir. senin hissetmeni, anlamanı bekler.. sevmek için seven, sessizdir, sakindir .. aceleci hiç değildir. onun için amaç sevmektir. sevdiği için mutludur. bu ona yeter aslında..

2.kişi

durmadan da sevdiklerini kanıtlamaya çalışırlar. çünkü seni elde etmeleri, inandırmalarına bağlıdır.. genç kızlar da, bu müthiş gösteriye >dayanamazlar pek.. kapılırlar.. bu yüzden etraf daha çok, elde etmek için sevenlerin zaferleri ile doludur..  elde etmek için seven, hızlıdır. baş döndürücü, çok çekicidir.. baştan çıkartıcı, şaşırtıcıdır. onlara kolay kapılır, insanlar.

uzun zamandır tek taraflı bi durum.. kendimi derdimi izah ettim biliyor ama ısrarcı bi yapım olmadıgı için ona derdimi anlatmaya son vermiştim.

yurt dışından iş teklifi aldım.ama onu burada bırakıp gitmek istemiyorum.belki evlenecek belkide başkaları ile kahve içip aşık oldugunu soyleyecek ama bırakıp gidebilecek cesareti kendimde bulamıyorum.

bi taraftanda olmayacak seni istemiyor zaten diyen bi his var içimde çek git diyor.ama gerçekten karşılıksız seviyorum yani beni sevmesede istemesede ben seviyorum.

şimdi paylaşmak istediğim asıl konu ona bunu anlatayımmı yani yukardaki 2.kişi olup ben gideceğim bişey yap yeter artık...diye ilanmı etmeli yoksa 1.kişi olup basıp gitmelimi?

bide şuvar madem okadar seviyorsun ordada sever beklersin diyeninz olabilr ama gideceğim yer baya uzak ve gidersemde gelmem.

şimdi ben güzelce izah etsem diyecekki ya git hiç durma benden sana umut yok yani cümleleri kolayca söyleyiverecek sanki sadece lafta bunları yapacak birine söylermiş gibi :(durum bu arkadaşlar yukardaki paragrafları vermemin sebebi gerçekten öyle oldugunu düşünmem mantıklı bi kaç derin açıklamanızı bekliyorum eyvllh.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

imzandan belli neler hissettiğin :) bende çok severim imzandaki cümleleri

ben sanırım ikinci kişi oluyorum hırslı elde etmek için çalışan vs. vs.

ikinci kişiler iki ayrılıyo arkadaşım onu yazmamışsın bir hırsında kendini kaybeden (ben)

bunlar kafayı takar elde edene kadar uğraşır artık karşısındaki onun için bir hırs bi hedef olmuştur elde edilmesi gereken bi obje

eline aldığı zaman tüm büyü bozulur

bide ikinci grubu vardır olmadımı basar gider bu en güzeli sen bunu olmaya çalışmalısın ve bir dost tavsiyesi

kıza açıl kesinlikle ama kıza açılmadan kaseti en başına al.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

evet seni anlıyorum.

zaten açıldım daha önce durumdan haberdar kendileri.onun için burada kaldıgımı söyleyimmi.?zaten bisürü şey söyledim daha once.geçer unutursun muhabbeti yapmıştı.berbat bi durum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

evet seni anlıyorum.

zaten açıldım daha önce durumdan haberdar kendileri.onun için burada kaldıgımı söyleyimmi.?zaten bisürü şey söyledim daha once.geçer unutursun muhabbeti yapmıştı.berbat bi durum

-----------------------------

bence söyleme kızların genel özelliği hocam olmaz dedimi ciddi bi şekilde kral olsan olmaz  

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

yaptığın şeylerin pişmanlığı, yapamadıklarına göre daha can yakıcıdır.   Aşkın gözü gerçekten kör, sen ona  onsuz olmanın acı verdiğini biraz daha üstü kapalı bir biçimde söylüyorsun o "unutursun geçer" diyor (:

git arkadaşım. ama gitmek istemeyişinin sebebini söyle ona. Ona teklifte bulun yine unutursun derse arkana bile bakma. elinden geleni yaptıktan sonra acısa bile yaşatıyor insanı (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek
    bu konularda emin oldğum bi şey vardır o da zamanın tek ilaç olduğu. hiç şüphen olmasın ki zamanla herşeyi unutursun. unutmak isteyip unutmak değil kendiliğinden unutmakdan bahsediyorum. inan bana bi müddet sonra adını bile hatırlamaz olabilirsin. sadece biraz çevrene bak ve yeni insanları hayatına sok

We can be more, we can be much more.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    gitsemde kalsamda söylemiyorum.bu şekilde bi karar verdim.süperman olsam görmez beni biliyorum.ne bok yerse yesin yaa... bi şekilde unutmaya çalışacagım.seven zaten sever sevmeyenide zorladınmı boktan bi durum oluyor.seven sever zaten giden de gidiyor.ziktireeet hayat işte bi kez daha küfrediverdim hayata.

Toplam Hit: 1064 Toplam Mesaj: 7