Sizce PSP Almak Mantıklı Mı? (Bide UMD Diskinin Shteleri Çıkar Mı?)
-
Psp nin fiyatına baktımda baya makul bir fiyat hem mp3 player hem oyun aleti hemde film izleyebiliyorsunuz.. Sizce Playstation Portable almak mantıklı mı?
Simdi bu Alet amerikada 250 dolar burada 400 e bulurum ama iste filmleri oyunları falan UMD disklere yazılıyor yaklasık 1.8 Gb kapasitesi var yani oyunlar falan 1.8 gybte gibi bisi oluyor. Bu yüzden cracklesen bile Memory sticke sığmaz çünkü en büyük memory stick şu anda 1 gybte ve yaklaşık 200 dolar.
Bu PSP nin filmleri ve oyunları ngagede oldugu gibi cracklenip çıkabilir mi? Bence UMD disk satılsa kesinlikle cracklenip çıkar ama UMD diskleri sadece Sonyde var.
-
2gb memory stick var. hem de bircok markanin var.
Mininova.org'da da bir suru psp oyunu torrenti olduguna gore crackleniyodur heralde. -
Bilmiyordum Torrentlerinin olduğunu saol Gladio..
ya keske su UMD lerden piyasada readeri ile disklerinden olsaydı, o zman süper bir alet olurdu. Mp3leri yüklerdim UMD diskine =)
Şimdi baktımda 4 gybtlık memory sticklerde çıkıcakmış.
O zaman ben bu aleti alırım
-
bu UMD lerde region code muhabbeti de var dikkat etmek lazım. nintendonunda güzel bir aleti var ozelliklerini bilmiyorum ama bir göz atmanda fayda var.
-
tagext bunu yazdı:
bu UMD lerde region code muhabbeti de var dikkat etmek lazım. nintendonunda güzel bir aleti var ozelliklerini bilmiyorum ama bir göz atmanda fayda var.
Nitendo DS onada baktım ama PSP daha güzel. Eğer şu Pspnin oyunları memory sticke koyup oynayabiliryorsan almak çok mantıklı. Mesela ben ngagi 200 milyona aldım. 1 gybte mp3 player, resim gösteriyor,kendi özel oyunları var(net sayesinde bedava), film oynatıyor, ses kaydediyor bide telefon yani herseyi yapıyordu ama bu psp nin UMD readeri falan çıkarsa olay değişir. istediğin kadar mp3 oyun film yannında olucak süper bir olay =).. Korsan oyunlar sağolsun=) -
hoja 4gblik memory stick psp ile aynı fiyata gelir :)
-
yok daha pahaliya geliyor ehhee