Sizce Türkiye Kuzey Iraka Operasyon Düzenleyebilirmi?
-
haberlerde izliyorum yığınaklar yapılıyır bölgeye askerler tanklar sevkediliyor operasyon yapabiliriz deniliyor. abdli bir elçi çıkıyor yapmanız iyi olmaz diyor geri adım atılıyor sonrada belkide halkın gözünü bıyama amaclı 'bizi elciler yönlendiremez' deniliyor istersek yaparız deniliyor beyaz saray ise soğuk baktığını acıklıor bizim muhalefetimiz iktidara destek verior operasyon yap diye..
cok sey söleniyor sizce bu topraklarda 1000 yıldır var olan zamanında o bölgeye hükmetmiş olan devletimiz gercekten ben operasyon yaparım kimse karısamaz diyip 50 yıllık sözde müttefiğini karsısına alırmı? yoksa bush amcam soğuk bakıyor diye geri adımmı atar?
yorumlarınızı esirgemeyin :) -
tsk gerekli gorurse tayyibi de hukumetide siler,ırakında a.q. abd nin de a.q. girsekde girmesekte gayri nizami harp basladı bizim acımızdan.
-
türkiye zaten şuan kuzey ırakta!!Arkadaslar merak etmeyin,TSK yönetimden ve hükümetten ayrı iş görür,siz bakmayın tv.de izlediğinize--hepsi kuyruk acısından TSK ya çamur atıyo!!Hatırlatırım,TSK;hükümet başkanını idam eden sayılı ülke ordularından biridir! (Adnan Menderes olayı ):...
-
Amerika oraya girmeden önce, zaten girip çıkıyorduk problem olmuyordu. Gerçi şimdi bile kuzay ırakta askerlerimiz var ama çok ileride değiller ama bu kadar muhabbeti yapılmışsa artık geriye dönüş olamaz, eğer bu saatten sonra girmezsek kimse siklemez bizi...
Toplam Hit: 931 Toplam Mesaj: 4