Sizcede Bu Memurlar Fazla Olmuyor Mu?
-
Haberleri okurken yoksullara maaş bağlanması ile ilgili haberin altında şöyle bi yoruma rastladım;
memurları dahil etsinlerMisafir 10 Aralık 2010 Cuma 15:32ya tamam memur maaşları az olabilir ama asgari ücretin 600 tlden az olduğu bir ülkede en düşük memur maaşı bildiğim kadarıyla 1200 den fazla en kötüsünün altında arabası var ama hala kendilerini bu kadar düşürüyolar.tamam memur maaşı az ama bu kadar da az değil be kardeşim... -
Boyle sosyal devletin kalkinmasi zor. Yatirim yapandan para alip bosta oturana vermek mantiksiz birsey.
-
bence yatırımı teşfik etmek lazım ve teknolojiye yatırım şart hani parayı çöpe atmak istemiyorlarsa elimizde olan bor u nasıl kullanabiliriz bu konuya önem versinler
-
Bende sinir oluyorum.1 milyardan fazla maaş alıyorlar hem de memnun değiller.Onlarda önce bir sürü kişinin söylenmesi gerekir.Sanki doktorlarda 3 milyar maaşları olsun istiyorlar.
-
annem 22 yillik memur ve 1600 tl aliyor ustelik en genis islemlerin yapildigi kafasini kaldirmayan tapu sicil memuru.. Gecen ay ise baslayan memur arkadas ta 1450 aliyor ehh elbette miktar guzel ama Özal in verdigi %100 zam olmasa nolurmus bilmiyorum :)