Size Bir Soru ?
-
Yeni gittiğim okulumda bir kıza aşık olmuş(tum) yada ole zannediyomuşum tam kıza teklif ettim edicem derken başka kızın biri baktım bana bakıyo 1 2 3 bu kadar tesadüf olmaz dedim. ama hiç bişi düşünmedim gittim ilk (aşık olduğumu zannettiğim) kıza teklif ettim fakat kız cevap yazana kadar anca anladım kızı sevmediğimi evet demesin die dua ettim oda demedi zaten gerçi biraz zorlasam dicek gibiydi ama neyse Ben zaten aslında bana bakan kızı seviomuşum fakat kız bu olaydan sonra değil bana bakmak yanımdan bile geçmio başka erkeklerle konuşuyo (benim yanımda)bende artık kıza bakamaz oldum zaten Napçam şimdi ben? Bende hoşlandığım kızlarla konuşamıyom zaten... Kızın sevgisi bitmiş olabilir mi?
-
Ilk bakista yani konusmadan derin bir sevgi olusmaz bence iki birey arasinda. Yalnizca hoslanma olabilirki bu genellikle gecici bir duygudur. Sanirim yani anlattiklarinizdan yola cikarsak eger bu gecici bir hoslanmadan ibaret olabilir. Siz de onu tam anlami ile tanimadan seviyorum diyemezsiniz. Sizde sadece hoslanmis olabilirsiniz. Ve egerki karsinizdaki ile aranizda bir ilerleme yani sevgi yonunden olmazsa merak etmeyin kalbiniz yanmayacaktir. Dilerim en guzel sevgiler sizin olsun...
-
wayy bee gerçekten takdir ettim selin çok güzel yazmışsın...
-
Bence git o kızın yanına bi konuş. Diğer kızı soracak olursa bişeyler uydur mesela arkadaşa ayarlamaya çalışıyorum gibisinden vs.... işte sen bişiler uydur belki o zaman bişiler olur
Toplam Hit: 1604 Toplam Mesaj: 4