folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Size De İnşallah...

Size De İnşallah...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

İnsan elbette para ister...

O var... Çalışıyoruz devlet memurluğu karı-koca gelirimiz fena değil.

Sonra karı ister...Yani karı derken evlilik anlamında. Sevdiği kızı almak ister. E onu da aldık, içerde uyuyor mışıl mışıl.

Çocuk ister...

O da var şükür. 7 yaşında ellerinizden öper kızım var. Oğlan da yolda 2 ay sonra çalacak kapıyı ben geldim diyecek. Ebene atlıcam der gibi bakacak yüzüme. Bu devirde erkek çocuk hakkaten zor. Adam gibi ilgilenmezsen fırlama olur. Kız güzel yetişiyor maşallah..

E çevre ister. şöyle sokağa çıktığında takılacağın mekan olsun de mi?

O da çok olmamak şartıyla var sayılır. Zaten çok olmasın. Nerde çokluk orda bokluk misali. Bi de TBT var seviyorum bu mekanı. Holü Aga sağolsun...

Dost ister...

O çok sağlam var işte. Ailemden sonraki en büyük kazancımdır...

En önemlisi de huzur ister insan.. Gecenin bi saati son kadeh rakıyı içerken bu yazıyı yazabilecek rahatlığı ve huzuru ister.

Ben zorla da olsa, ittire kaktıra da olsa sahip oldum hepsine.

Size de nasip olur inşallah...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

oncelikle mutluysan ne ala; ama herkes seninle ayni fikirde degil. mesela evlilik ve memurluk fikri bana ters. uzerine alinma; ama boyle seyler bana hep tekduze ve siradan gelir. oku, askere git, memur ol ve evlen cok duz bir hayat bence. 

Toplam Hit: 648 Toplam Mesaj: 2