Size Güveniyorum ....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    house
    house's avatar
    Erkek
    ilkcanyazici@hotmail.com Arkadaşlar benim bi telefona ihtiyacım var şu an elimde 210 milyon param var sizce hangi telefonu alayım( pek fazla bi para değil ama ) siz hangisini önerirsiniz...

Every thing"s place and her time reach
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    bende sony erikson t610 var kullanmıyom kimse aramıyo beni şarz ediyom 5 gün sonra kendiliğinden bitiyo şarzı sadece turkcell msj atıyo kullanmıyom anlıycan.

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

HUNTURK bunu yazdı:

bende sony erikson t610 var kullanmıyom kimse aramıyo beni şarz ediyom 5 gün sonra kendiliğinden bitiyo şarzı sadece turkcell msj atıyo kullanmıyom anlıycan.

ehehe hoca niye kullanıon o zaman alemsin aq :)

bende siemens sx1 war alalı çok oldu ama ucuz telefonların en iyisidr şuan. arada sırada telefon saçmalıo ama fw13 yüklersen geçio ayda bi yedekliceksin telefon listeni format atcaksın falan yok bende para gani diosan nokia n serisine bak

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    3310 kullandım,daha yeni gameralı telefon gördüm bence 3310 çok iyi atıyon tutuyon hiç bişi olmuyo :)

ama fransada aynı modeli bulabilir misin bilemicem.
    AH ULAN AH

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PacoRabanne
    PacoRabanne's avatar
    Erkek

bence git dandik bi şey al hiç öyle kameralı falan bi şey alma bak benim bi telefonum var nokia şimdi bilmiyorum 8830 mu 8110 mu ne sikimse işte, hiç alakalı değilim böyle işlerle ama bak tam 4 senedir onu kullanıyorum hiçde değiştirmedim zamanının en iyisiydi alıcaksın öyle bi tane kullancaksın

Fuck this world if they cant understand me!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hypnotize
    Hypnotize's avatar
    Erkek
    walla dostum para az biraz fazla olsa nokia 3230 al derim iki modeli war birisi .2 megapixel bitanesi 1.3 megapixel ben 1.2 tawsiye ederim cozunurlugu we islem hizi gayet iyi. bence biraz daha biriktir... ( yani bi 210 daha biriktir ) git 420 ye cok temiz bulursun...

tamam peki hersey guzel yasamdaki gunler gecici dostlar neki hersey ayni umutsa yalan yani bitebilir yani gorebilir seni bugun allah yani dogabilir icinde melek yada seni gorebilir bu gece seytan yani dogabilir icinde iblis
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    ben panasonic a100 kullanıorum mükemmel bi telefon tam bi kibrit kutusu üstelik polifonik ve 2oyunlu ekranı renksiz 4satır tavsiye ederim

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gulyabani
    gulyabani's avatar
    Erkek

bence renkli ekran falan bişeyler al. ama kameralıyı unut o parayla. ben olsam renkli, kızılötesi veye bluetooth dan en az biri olanı alırım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    2.el 6230...geçen gün arkadaşa aldık 240 ytl ye...üstünü tamamla bul bitane dicem ama fransada zor olur galiba bulmak..

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 1669 Toplam Mesaj: 9