Sizin Film Seneryolarınız Sizin Tv Önerileriz
-
ben otururken aklıma gleir bazen.Çok proje şu bu geldiği olmuştur.Örneğin Türkiye ye bir belgese kanalı kurmak.Discovery chanel dan alınan araba birleştirme ve mythbuseters tarzı işler yapmak.
Fakat konuyu asıl açtıracak olan konu ise film seneryosudur.Geçen kemal sunalın bir filmini izliyordum.Çöpçüydü şener şen zabıta müdürü.Düşündüm hayal edin istanbul çok eski tarihlerinde bekçiler falan varken Türk mafyası iş yapıyor.Rüşvet, eski model arabalar, bağlantılar.
Güzel bir film olabilir diye tahmin ediyorum.Sizinde böyle ilginç senaryolarınız varsa kısaca bahsedin.HErkezin arasıra gelir böyle seneryolar :)
-
aslında çok mantıklı :S ama kanal kurma işi tuzlu olur...fakat şu senaryo olayı çok iyi..bağlantılarımız falan olsa bikaç yerle oturup yazıp çok iyi senryolar çıkabilir ortaya :S
-
hocam aslında projelerim varda uğraşmıyorum.Yani bir site açıcam bir yanda böyle fim dizi senaryoları yazacak gelenler diğer tarafta gazete de köşe yazısı yazarmış gibi gelcek köşe yazacak gazete gibi olcak sayfa köşede yazı haberler falan reklamda alcaz :D
Yani bilmiyorum.Şimdi dedim ilginç fikirleri olan varsa ekler buraya kısaca böyle bizde hemen okuruz.Benim aklıma geliyorda işte bilmiyorum miletinde geliyordur dedim.
-
abi benim aklıma gelen belgeselleri yazarsam rene beni banlar :|
-
:) yok hoca bak ben senaryoyu yazayım
Fakir bir istanbul semtinde çocuk doğar.O eski arabalar, bekçiler vardır mahallede kabadayılar polisin yerine hakimiyeti sessiliği sağlar.Çocuk büyür.Hep onlara bakar özenir.Çocuk zeki ve akıllıdır.Bir gün bu kabadayılar gibi adamlarım olacak ve bana çalışacak diye arkadaşlarıyla hayaller kurarlar.
vs.. işte tam bir senaryo yok durum böyle gelişiyor.Sonra çocuk hizmet işi yapar.Yani 20 yaşlarına geldiğinde marangozda fln çalışır fakat hepsinden arılır.Daha sonra birisinin bir işi düşer adam gider yapar.İşte borç vardır vermyiordur bizimkiler alır falan.
Genel mafya filmleri gibi duruyor fakat oturup yazmaya başladığımda çok ilginç olacak.Normal mafya filmlerini bilirsniz fakat bunlar istanbula uyarlanamaz.İstanbuda daha orjinal daha güzel bir film.Hemde set gibi bir durum olabilir.
Yani set olacak büyük bir yerde orda çekeceksin fln.Çok güzel olabilir ilginç filmler geliyor aklıma ama yüzeysel geçiyorum.
Aklıma geldikçe buraya ilave ederim.
-
benimde aklıma bugün geldi.Mesela tv kanallarından biri konusu belli bi dizi çekmeye karar verecek çekilecek bölümlerin senaryosunuda halk belirleyecek aynı bizim bitmeyen hikaye gibi gayet hoş olabilir tabi bence binlerce senaryo yağacaktır bunların içinden eleyip en hoş olanını seçip çekecekler :D