Sizin Gozunuzde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

merak ettim yeni bir anket gece gece beyazı izlerken aklıma geldi.Şimdilik örnek yazıyorum yavaş yavaş çoaltıcam.

rene: ismini bir türlü ilk seferde söyleyemediğim benim kafadan kral insan.İlk başlarda soğuk gibi duruyordu muhabbet etmeye başladık gerçekten arkadaş canlısı

deca: bir çok konuda destek çıktı bana.Muhabbetimiz vardır tahribat-üye ilişkilerimi danışırım :D

ir2: vallahi muhabbeti tam kuramadım.Sanki insanlara karşı soğuk gibi geliyor ama birşey yazdığımda hemen cvplıyor.

tagext: çok muhabbetim değil hiç olmadı bilemiyicem :D

Antikky: snei unuturmuyum kanka :) ölümüne kankayız.Çok sağlam bir bağımız vardır.

bunlar sadece örnekti harbilerine gelim konulara bakarken örnek babında bir kaç isim gördüm

gunix: bana sürekli çok çalışan linux yanlısı geliyor.Linux zaten adından belli ama çok fazla çalışan boş zamanı fazla olmayan biri

real_kurd: tam geyik adamı.Nerde geyik orda kurd

nakamura vardı: nakamura sürekli bana küçük 14-15 yaşında haşarı eleman gibi geliyor

tugrulbaba: işten güçten sıkıldığında internete giren biri gibi geliyor.

işte bunlar aklıma gelenlerden bir kaçı.Şimdi bi ton arkadaş var nedne beni yazmayacaksın derseler burda yazacağım insanlar ne tanıdığım nede tanımadığım insanlar değil ortadakiler az çok tanışıyoruz.Yada forumdan öyle aklımda kalmış.Çünkü çok tanıdığım insanları yazamam biliyorum tanımadıklarımı hiç yazamam ortadakilerden örnek için yazdım.Adminleri yazamadım mesela hepsini tanıyorum bi holyone ile tagext ile fazla görüşmemiz olmadı.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    ismimimin altında koskoca çömez yazdığı için daha kmseyle öyle bi muhabbettim olmadı ama bunlar zaman işi elbet benmde olacak Gülen

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek

Bana Görede :

HolyOne = çaya atılmış şeker ( war ama yok )

rene = sessiz atın çiftesi sert olur derler ya onun gibi

Deca = sewdiğim şahsiyet muhbbetimiz olur ara sıra. sewerim kendisini.

remote , emirreis , azrail_baba , = sanal alemde kardeşlerim

Firex , xursi = geyik çocuklar ikisinide sewerim

Efsun = gece kuşu irc de sabahlardık :)

kokoinman = haşere

aklıma bu kadar geliyo şimdilik

Toplam Hit: 968 Toplam Mesaj: 3