Sizin Öneriniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sizce en kullanışlı Sosyal Paylaşım Sitesi Scripti hangisi? Neden? Son olarak, o tasarımı siz yapsaydınız neyini düzeltirdiniz? Sorular gayet basit değil mi ((:

Saygılar

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

facebook

ben yapsaydın tıklama sınırı koyardım atıyorum 100 kere tıklanınca ertesi gün devam etmek gerekirdi boşa zaman harcanmazdı.

ben yine paramı kazanırdım ama az kazanırdım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ilk ve son kez up'îng doping

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

facebook! kullanıslı ancak videolar resimler ve diğer paylasımlar sayfada görülecek şekilde sütun halinde olabilir bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Biocyte bunu yazdı:
    -----------------------------

facebook! kullanıslı ancak videolar resimler ve diğer paylasımlar sayfada görülecek şekilde sütun halinde olabilir bence.

-----------------------------

facebook'un tasarımı dehşet-ül vahşet bu kabul ama geliştirilmesi, video, fotoğraf gibi ergümanların paylaşılması mesele olabilir... Onun yerine arayüzü facebook'a benzeyen arkadaşlık siteleri var mı bildiğiniz. ben hz. google'da aradım ama birşey çıkmadı.

Toplam Hit: 1007 Toplam Mesaj: 5