Sizlerede Bi Danısım Dedim Kız Meselesi Bi Bakın
-
simdi bi kız var 7 yıldır tanısıom 3 yıldır cıkıom yasım 17 annem babam ve ailedekılerde bılıo bunu ama süreklı ögüt verıolar bırak yasın kücük gez dolas hayatını yasa bırak kızı diolar kızda baya ilerdık yani kız benı cok seviıo bende onu cok seviyom ama bıktım bizim tüm ailenin ögütlerınden zırt bırt annemle kavga edıom zırt bırt kızla konustugum için sizce napsam ark kıza ayrıallım desem soka girerr nası bise yapabilriz sizce tahribattakıler kardesımdır dedım sorum dedim sizde bi fikir verin
-
Belki ailen kızın bi yanlışını filan görmüştür. Hayatını yaşa filan boş sözler. Sordunmu niye böle diyonuz deyi ailene
-
hoca sen kızı harbiden seviyorsan gerisi bos kulak tıka gec sozlere....
-
anneyin gönlünü alaraktan ufak ufak devam et (annelerin hakkı ödenmez) gersiini salla, eğer gerçekten değerliyse senin için kızdanda ayrılma.iki tarafıda idare et ;)
-
valla sevginizi kıskandım harbiden bende hep öle bi kızla çıkıyım uzun süre istedim ama olmadı a.q
ama bi yerde ailenede hak veriyorum bidaha 17 olmıycan hem kızı kaçırmayıp hemde hayatını yaşayabilirsen küçük kaçamaklarla en güzeli olur valla
Toplam Hit: 837 Toplam Mesaj: 5