Sizlerle Paylaşıcam...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar olurya hani .. hepimizin birelerine ithaf ettiği şarkılar vardır.. yada durum öyledir ki ; aslında haberimiz yoktur ama ona endekslemişizdir şarkıyı dinlerken o kişiyi dinler gibi oluruz veya o canlanır gözümüzün önünde .. ama benim öyle bi şarkım varki kendime ithaf ettim bunu manevi olarak boşaltır beni kendimi dinlememi kendimi görmemi sağlar..ve kimseye ithaf edemiyorum bu parçayı sadece benim ... içimdeki kişinin parçası..ne zaman canım sıkkın olsa kulağa hoş bi dost fısıltısı belkide bi dost tesellisi gibi gelir..belki bi çoğunuzda biliyordur bu parçayı..yıllardır eskidiğini düşünmediğim üstüne binlercesini dinlediğim ama yinede hep benle özdeşleştiğini düşündüğüm bi parça..yinede dinliyorum .. ne zaman kafam bok çukurunda gibi gelse dinler bi sigara içerim eşliğinde .. yine cnm sıkkın yine onu dinliyodum .. sizlerlede paylaşmak istedim...

http://rapidshare.de/files/38501845/Mourn.mp3.html  

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

güzelmiş ..

www.atsizcilar.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Bende eski sevgilim yüzünden edge of thorns ve finally free'ye takmış durumdayım :D

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    Gerçekten güzelmiş, paylaşım için teşekkürler.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Benim aşık olma sevme hoşlanma gibi bi özelliğim olmadığından daşşağına dinliyorum saolasın ;)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Bence güzel bi konuya girdim...
    diğerlerinin ilgisini çekmeden bizim türden en sevdiğimiz şarkıları yayınlayalım.
    lou reed- perfect day
    http://www.youtube.com/watch?v=q_WEvqxxQiU

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yeah
    Yeah's avatar
    Erkek

şarkıyı indirmedim ama sentenced - mourn dur diye düşünüyorum...

iyi şarkıdır evet...

lou red - perfect day de iyidir...

takipte kalayım madem ben size şimdilik tavsiyem de bu olsun; depeche mode - freelove

herşeyin kısası makbuldur; ulaşmak isteyen yesterfox_55@hotmail.com a mail atabilir...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek
    ben cok kötü aşık oldum 1 yıldır hala unutamadım slow sarkı dinleyemiodum ilk donemler aşkım baksana bana dinleyince şak gozumun onunde kzın suratı offf off hala dinleyemem o sarkıyı metal muzige sarmamın en büyük sebeplerindendir

Almanya Fatihi
Toplam Hit: 851 Toplam Mesaj: 8