folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Şizofrenik Nağmeler -2 (Meduz)

Şizofrenik Nağmeler -2 (Meduz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Seni kırdım mı Meduz? Neden artık gelmiyorsun? Oysa hala fısıltılı sesin kulaklarımda çınlıyor. Çaresiz zamanlarımda yanımda olmana o kadar alışmıştım ki... Şimdi yine çaresizim. Olacağım, oluyorum derken aşık oldum. Hani sana uzak durmanı istediğim kız vardı ya işte ona. Kalbiminm alıcılarıyla oynamadan ilk defa acısız ve ayrılıksız bir aşk filmi çekiyorum... Başrol oynarmısın demek istiyorum ona. Yardımına ihtiyacım var Meduz, bu sefer bütün vazgeçilmişliklerimi 4 metrekarelik bir mezara gömmek istemiyorum...

Unutturulmuşluklarım kalbime sığmıyor artık, beynimin kıvrımlarından dökülen zehirli kelimelerle mantıklı cümle kurmak zorunda olmakdan daha iğrenç ne olabilir ki? Irzına geçilmiş bir çocukluğun ardından, lanetlenmiş bir cenin-i zina gibi ortada kalmak nedir ki? Uzattığın eller Tanrı tarafından birbir kırılıyorken ve kuşatılmışken benliğinin bütün sokakları, hala direniyorum.Çünkü o kabul etmesede ben onu çok seviyorum...

Hatırlıyormusun uçmayı öğrendiğim günü, uçmak isteyipde burnumun üstüne çakıldığım günü... Tüyleri bile çıkmamış bir serçe gibi savunmasızca ve acizce çırpınışlarıma tahammül edemeyen Tanrı merhamete gelmişdi.Şu iğrenç göğüs kafesimden fırlayan kalbim bir uçurtma oluverdi şimdi. Ne olur indirmesinler yere, ben kopardım ipini o konacağı Everest'i biliyor Meduz...

Bir şeyi çok merak ediyorum? Biz ins'in kullanım klavuzu icat edilmedi mi Tanrı nezdinde? Bütün tükenişlerimi ektiğim tarlayı artık hasat etme zamanı; İşte güneş, işte su,işte toprak, işte saban, işte tırpan.... Köklerine vurmak istiyorum bütün acılarımın...Söyle buğday toplamak bu kadar zor mu Meduz?

Aşk nelere kadirmiş? Eskisi gibi kuru-sulu karıştırmıyorum, gerekde duymuyorum. Beynimde ki bütün nöronlar onu zikrediyorken, aşkın çoğul halini yaşıyorum. Bu çakırkeyf halim ondan olsa gerek... Ben hiç ayılmak istemiyorum Meduz!

Sevmediğim şeylerde var tabi... Sevmiyorum onun adını tekil halini... Çünkü ilk defa içinde Aşk,Ben,Sen geçen ve olumlu yapım eki ile nakışlı cümleler kuruyorum.Bu sefer ilk cümlenin arkasından AMA gelmesin ne olur...

Saygılar....

Not: Meduz ismini ben uydurmadım, o söyledi adı buymuş...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Benim neden tırnaklarım yok meduz ? Kazımam gereken onca acı varken neden bütün kederlerim gümüşle kaplı ! Kanatlarımdan asıldığımdan beri bu altı kayalarla kaplı köprüye, ne gelen var ne giden herkes umursuz. Üzüntülerim sancılandıklarından beri niye müşkül bu halim böyle umutsuz?Gitmeliyim meduz ama gitmemeliyim. Gidişlerim tozu dumana katıyor görmüyormusun gidemiyorum hem gelemiyorum sana meduz. Beni arkamdan itiklediğinden beri her kayaya takılır oldum da neden birtürlü düşemedim yoksa acılar çokmu uykusuz ? Hatırlıyormusun bana sislerden hazırladığın geceleri ? Hiç yıldızın yoktu ama göklerden bişeyler kayarken tuttuğum dileklerim vardı. En kederli yıldızlardan bana hazırladığın karanlığı dipsiz galaksilerini kimler yuttu meduz ? Neden bu kadar güzelsin peki? Kipriklerinden kaç kişiyi astın, kaç damla kan damladı yanaklarından dudaklarına idam ettiğin sevinçlerimden saydınmı. Oysa ne kadarda güzeldi ellerindeki tuzaklar, parmaklarının arasında kıstırırdın beni üstelik kopardığın her parçamdan sana inciler yapmıştım boynunda taşırsın diye beni. 

Ne kadarda güzel bir sabahtı oysa. Penceremi açtığım zaman alnıma saplanırdı parlak göz bebeklerin ve içinde bulmacalar çizerdin bana hepsi birbirinden gizli. Mutlu ederdin beni meduz. O kadar çok gülerdimki yüzümden aldığın ifadelerden sana palyaço yapardım gözleri hep nemli.Güzel oyunlar oynardık hep sen saklanır bana tuzaklar kurardın bende bir gövde bir bacak seni arardım. Nerelere saklandın yine bana birşey fısılda beynimden çık artık meduz...

Cigu bigule :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    ayrıca güzel yazmışsın kardeşim banada ilham qeldi biran :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardeşim senin yazından gerçekden güzel ama Meduz'un beni aylardır rahatsız eden bir g.tten bacaklı olduğunu bilseydin daha iyi olurdu... 

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Bütün tükenişlerimi ektiğim tarlayı artık hasat etme zamanı

süper yazı eline yüreğine sağlık 

le le le sakine
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

DrKeworks bunu yazdı:

Kardeşim senin yazından gerçekden güzel ama Meduz'un beni aylardır rahatsız eden bir g.tten bacaklı olduğunu bilseydin daha iyi olurdu... 

Senden ne kadar nefret ettiğimi biliyormusun meduz ? Adını duyduğum zaman metabozlimamdaki değişikliklere tanık olmalısın belki...Omuzumdaki çocuklar neden küs oldular bana? Uçmaktan korkmuyorum diye tepeden mi bakmalıyım dünyaya? Seni benimle birlikte gömelim ne dersin meduz ? Sana sevimli ölümler hazırlarım üstelik öldüğüne pişmanda olamazsın. Evet belki kâbuslarla öpüşürken erken gelen sabahları sevmedim ama, her zaman günahlarımla boyadığım bahanelerim oldu benim meduz. Artık sen kaçma meduz. Duvarlara çiviler sapladım gel bekliyorum seni. Ellerimden korkuyorum üstelik gözlerimde çok kanlı. Bana ayna getir göstereyim seni. Saatlerin yelkovanlarında ki saklı sesleri duyarmısın hiç, tıpkı bulutların gökyüzüne attığı kahkahalar gibi. Şiirler saklı hepsinin içinde nedeni belli olmayan şizofrenik nağmeler gizli.Hiçbir anlamı kalmadı artık güneşin renginin, gece çoktan karanlığını yitirdi. Aydınlıklar ülkesinde hangi gölgenin altına saklanacaksın şimdi ? Ay'ın bile nerden doğduğunu bilemezken bana hangi şiirden şair, hangi hikayeden kahraman göndereceksin peki? Başrölündeyim senin cinayetinin ve faili ben değilim üstelik kaşlarındaki gülüşlerden belli. Sen şimdi gecenin bir vakti g.tten bacaklı bir serseri... ben ise bulamamaktan şikayetçi sinirlerin hükmettiği bir emir eri....

-----------------------

Canım sıkıldı yazayım dedim kardeş uykusuz ve acıkmış halimle ancak bu kadar yazabildim. Bir ara iyice kendimde olduğum ilhamlarımın qeldiği bir vakit döktürürüm sana :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Sahi

Neden büyük yanılgılar büyük tükenişlere gebedir meduz? Bizim hiç yalan söyleyen yanlarımız olmayacak mı? Söyle bıraksınlar artık bizi kendimize, hiçliğimize, kimsesizliğimize... Bizi daha önce de yenmişlerdi meduz. Daha önce de tükenmiştik aynı coğrafyada ve aynı iklimde hatta. Şimdiyse aynı acıyı çekip ciğerlerimize, bize aslında hiç olmayan bir aşkın aslında hiç olmayan alfabesini öğretiyorlar. Fakında değilmisin meduz; bizi tekrar yeniyorlar...

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Beğendiğinize sevindim... Bu yazı ile beni bağladığı son sevdam üzerine de iki satır birşeyler yazmam lazım ama mal bitti:P

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    Beğendiğinize sevindim... Bu yazı ile beni bağladığı son sevdam üzerine de iki satır birşeyler yazmam lazım ama mal bitti:P

bende bu ilhamin kaynagi ne diye merak ediyodum :) 

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
Toplam Hit: 2128 Toplam Mesaj: 9