Skin Programı Ve Hos Ocxler
-
Selam Herkese...
ciatheco.com adresinden cekeceginiz Skin Programı ile birlikte Projelerinizde Supper butonlar progress barlar labeller form skinleri gibi birsürü ocxleri hem tasarlayabilir hemde hazır tasarlanılmışları kullanabilirsiniz... Program adı CIAXPSuite Skin v.40
Crackini astalatavista.box.sk dan bulabilirsiniz..bulamayan olursa rapide cekerim
-
a.s.
program 41 mb mış, bence çok... ek olarak skinleri de xp skinleri, daha değişikleri olsaydı
ben activeskin i kullanıyorum, güzel program, bi de skincraft var onun registry ını bulamadım, elinde varsa iyi olur -
Hocam Ek olarak xp skinleri falan olmaz olurmu ? birsürü ek özellikler var süpper ötesi cek gör...skincraft bakarım elimde yok... sen bi cek dene...dehşet bir program
-
skincraftın sendeki versiyonu ne ? yaz bana bulayım sana
-
Name: SkinCrafter
Version: v. 1.9.1
Updated: Jun 20, 2006
Size: 8,4 Mb
Download: http://www.skincrafter.com/cgi-bin/sws/go.pl?distr=8
hoca şimdi cracki buldum ama bi de bunun bir ekranı var, onun için bir modül lazımmış diye duymuştum ama onu bulamadım,o yüzden bişeye yaparmıyor..
bulursan çok makbule geçer -
-
Hocam Ne işe yarıyor o ekranı dedigin şey*
-
yaa ekran dediğim şey küçük bir form, skincrafterin reklamı yapılıyor, bunun dll si içine yerleştirilmiş, ben skini kullanırsam bu reklam formu otomatik çıkıyor, bunu kaldıramadım
Toplam Hit: 1790 Toplam Mesaj: 8