Skins - Dizi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

1 hafta önce ada aksanını sevdiğim için öylesine başladım izlemeye. Konusu hakkında filanda öyle pek bir bilgim yoktu.

6.sezonu oynuyor şu anda dizinin. Her sezonu 9 bölüm, bölümler 46-47 dk filan sürüyor. Şu anda 3.sezondayım. Gerçekten çok farklı bir dizi.

Dizi bristolda geçiyor. Gençlik dizisi diyebiliriz ama diğer dizilerinden ayıran yanı klişelerden arınmış olması. Dizide 16 yaşındaki çocukları 25 yaşındaki herifler oynamıyor. Direk birebir yaşıt kişiler oynuyor. Ve bu kişiler bristolden seçilmiş daha önce hiçbir tecrübesi bulunmayan kişiler. Bu yüzden dizi oldukça samimi geldi bana.  Dizi birebir bristolda ki gençlerin hayatını anlatıyor. Her bölüm bir karakter işleniyor ve son bölüm "everyone" adı altında sezonu bitiriyorlar.

Dizi 2007 yılında yayınlanmaya başlamış ingiliz e4 kanalının ilk dizisi özelliğini taşıyor. O yılda oyuncuların yaşlarına bakıyorumda 15 yaşında olanlarda var ot çekmeleri- alkol tüketmeleri filan. Sanırım tr de böyle bir dizinin yayınolanması imkansız:) 

Karakterler gerçekten hayatın içinden. İlk bölümde komedi dizisi gibi dursa da ilerleyen bölümlerde gerçekten dizi farklı yönlere gidiyor.

Dizinin hem uk hem de us versiyonu var. Ama orjinali uk olan ve kaliteli olan da uk versiyonu.  Kesinlikle tavsiye ediyorum gerçekten farklı bir dizi.

İzleyen varsa da burada dizi hakkında ne düşündüklerini söylerlerse iyi olur.

Dizinin sezonları zamunda da var.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naacal
    Naacal's avatar
    Erkek

şu uk dizilerinin us versiyonlarına sinir oluyorum. shameless 'da da aynı durum söz konusu.. arak yapıpta dizilerin ismini bok etmeyin orospu çocukları.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Yeni birşeyler katmadan birebir uyarlıyorlar dizileri.  Us versiyonlarından genelde kendi vatandaşları da memnun kalmıyor çoğu amerikalı dizilerin uk versiyonlarını tercih ediyor. 

Bu arada shameless'ı beğenenler skins'i de beğeneceklerdir.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

guzel dizi fakat 5inci sezon ii diildi..1-2 cok saglamdi.3=4 te baya iidi.ama 1ve 2nin yerini tutmaz..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulaslaslas
    ulaslaslas's avatar
    Erkek

Naacal bunu yazdı:
    -----------------------------

şu uk dizilerinin us versiyonlarına sinir oluyorum. shameless 'da da aynı durum söz konusu.. arak yapıpta dizilerin ismini bok etmeyin orospu çocukları.

-----------------------------
    hayır be abi. amerikan versiyonu daha tepesinde dramın komedinin şerefsizliğin..  inanıyorum o mahallede öyle bi hayatı olanlara.

skim sanki  bebek'te oturuyom :D bizim buralarda öyle ak

Trilyon da olsan harcanacaksın!!!
Toplam Hit: 1036 Toplam Mesaj: 5