Sky Drive Yükleme Programı İle Kolay Upload ^^
-
Karşıya yükleme aracını yükle Bu araç, dosyaları doğrudan SkyDrive içine sürükleyip bırakarak aynı beş taneden fazla dosyayı kolayca karşıya yüklemenizi sağlar.
Karşıdan yükle düğmesini tıklatın ve kurulum programını çalıştırın.
Not Tarayıcınızın kurulum sırasında kapatılıp yeniden başlatılması gerekebilir. Yükleme gereksinimlerini görüntüle
http://skydrive.live.com/ a internet explorer 7 ile girdiğinizde ve alanınıza dosya eklemek istediğinizde yukarıda buyazıyı göreceksiniz.
bunu kurmayı seçtikten sora daha iyi görünümlü bir upload sistemi karşınıza çıkacaktır öle topla oynamak yerine ne kadar upload yapıldını
görebiliceksiniz ve sınırsız sayıda dosya upload edebilirsiniz (normal de max 5 )
not:Anti Rapid
-
biliyodum zaten
sağolasın
-
way hocam bende bunu arıyordum :)
skydrive yukledigimde ne kadar yuklendigini gorememek kötü birsey :)
bi de birşey soracam :B sanırım maksimum 50 mb alan veriyorlardu.Hala öyle mi di mi ? :D
edit : gördüm maksimum 50 mb :)
-
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------way hocam bende bunu arıyordum :)
bi de birşey soracam :B sanırım maksimum 50 mb alan veriyorlardu.Hala öyle mi di mi ? :D
-----------------------------evet hala 50mb max ama böle de güzel yakında o 100mb 150mb diye gideR :D rapid de batar :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
cuneyd bunu yazdı:
-----------------------------way hocam bende bunu arıyordum :)
-----------------------------evet hala 50mb max ama böle de güzel yakında o 100mb 150mb diye gideR :D rapid de batar :D
-----------------------------umarum batar :D zaten kedicikler çıktı çıkalı rapid'e tam kıl oldum :S