folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Sky Star 2 Tv Kartı İle Şifre Çözme ?

Sky Star 2 Tv Kartı İle Şifre Çözme ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Merhabalar..

Bildiğiniz üzere 28 eylül tarihinde discovery channel ve bi çok kanal türksat uydusunda şifreli olarak yayınlanmaya basladı ( Dsmart )

Sorum şu ki ; benim bilgisayarımda Sky Star 2 tv kartı var ben bu kart ile discovery channelin şifresini çözebilirmiyim böle bi şansım varmı?

Dsmart yetkililerini aradım " ben bilgisayarda izliyorum tv yi bilgisayara takılabilecek bi alet varmı " dedim..Su an böyle alet mevcut değil ama onun için çalışmalarımız devam edior dendi..Ben onların çalışmaları bitene kadar discovery izleyemiyecekmiyim :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    card share paylaşımı var, paylaşım yapan birinden dns bilgilerini falan alıyorsun daha sonra onun için progdvb programının pluginsi var, paylaşım yapan kişinin bilgilerini modemde yer açarak aynı e-mule'de olduğu gibi giriyorsun ve program sayesinde hangi yerleri açtıysa karşı taraf izleyebiliyorsun

...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Heima
    Heima's avatar
    Erkek

Cevabın için teşşekkür ederim ama eminim burda herkes ne anlatmak istediğini nasıl yapılacağını anlamıştır..Ben hariç :)))

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih_Jones
    Fatih_Jones's avatar
    Erkek
    aga bu sitedeki http://www.skystar-2.com/ dökümanları incele ayrıntlı şeklide anlatmışlar

Sch
Toplam Hit: 6937 Toplam Mesaj: 4