Sky Star2 Tv Kartı Satılık Acil
-
2.6 versiyonlu kumandalı yaklasık 1 yıldır kullandıgım dijital tv kartımı satıyorum. Drıver cdsi kumandası mevcut. açıkçası kullanmadığım için satıyorum boşu boşuna duruyor ve paraya ihtiyacım var bu aralar. fiyat 55 tl sorunsuz tamir vs görmemiştir asla.
http://tehnika.cn.ua/images/skystar2.jpg
-
55 Liramı? çok iyi la :) benim skyvision var 3 yıldır kullanıyorum olmasaydı alırdım mutlaka hatta para olsa şuan alabilirim ama para yokpara demişken reklamı yapayım :)
(Evet beyler masa başı işte çalışalar yıllık 26 liraya ferdi kaza sigortanızı yapıyoruz ölüm anında 50.000 geri ödemeli..)
-
Napalım alper ya boş boş duracağına muridlerden birinin işine yarasın sadece burdan birine vericem zaten başka yere ilan koymadım :) teşekkürler reklam için anındamı ödeme :D :D
-
Bisses bunu yazdı:
-----------------------------
Napalım alper ya boş boş duracağına muridlerden birinin işine yarasın sadece burdan birine vericem zaten başka yere ilan koymadım :) teşekkürler reklam için anındamı ödeme :D :D
-----------------------------hoca 26 lirayıda 10 taksit yapıyoruz kredi kartına aylık 2,6 lira lan hiç bişi :) (intihar kapsam dışı)
sadece masa başı işlerde çalışanlara özel kamyanya
neyse konu piç olmasın :) alan mürid olursa kurulumunu ben yaparım :)
-
ah be abicim tam benlik valla server da var bana ait kiralık ta değil
tv de nat geo veya animal izlemek vardı ama para yok işte olunca alıcam bende
bunun keyfini bende sürücem =))
-
Sağolasın alper :D up.