Skydrive 1 Tb Alan
-
arkadaşlar sky drive 1 tb alan almayı düşünüyorum webdav özelligi tarzında kullanımda mümkünmüş sizce nasılsıdır .?? office 360 + 1 tb alan 18 tl aylık yada 100 gb alan 8 tl aylık web dav özelligi olan sınırlı firma var biri yandex oda çok pahalı 1 tb alan 300 dolar dropbox webdav yok google drive webdav yok mail.ru güzel ama ne bilim ısınamadım ona.
-
Mail.ru'nun neyine ısınamadın ? 450 GB kadar warez arşivim var krallar gibi duruyor. Yüklenen her dosyayı Kaspersky tarafından taratıyorlar. Tek kötü tarafı arayüz Rusça.
Ek olarak başlığı ilk okuyunca Bill amca 1 TB dağıtıyor sandım.
mkyb tarafından 25/Ağu/14 00:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Mustafa bunu yazdı
Mail.ru'nun neyine ısınamadın ? 450 GB kadar warez arşivim var krallar gibi duruyor. Yüklenen her dosyayı Kaspersky tarafından taratıyorlar. Tek kötü tarafı arayüz Rusça.
Mustafa mail.ru 1 tb alan dagitirken 5 adet uyelik aldim. Bunlari okutabilme sansimiz varmi ?
Konu up bu arada :)
-
Maldonado bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Mustafa mail.ru 1 tb alan dagitirken 5 adet uyelik aldim. Bunlari okutabilme sansimiz varmi ?
Konu up bu arada :)
tanesine 20 tl veririm :D
-
Para etmez. Zira ana hesap altında başka e-posta adresleri açıp aralarında tek tıkla geçiş yapabiliyorsun zaten. 9 tane daha hesap açsan etti 1 TB.
-
sana illlaki 1 tb mı alan lazım ?
-
kullarılmayan bi tane 1 tb mail Hesabı olan hediye ederse sevinirim.
Ortalama 1 tb olsa yeter .
My sky cloud dmuyou neydi buna benzer bi disk var ev networkune bağlayıp dışardan bağlanabiliyorsun olmadı ondan alayım diyorum ama tr deki net hızını hepimiz biliyoruz