Skype Geçmiş Logları Kaydetmek?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Selamlar, skypede bir kişiyle ilgili tüm geçmiş yazıları tek seferde word'e vs kaydetmek istiyorumda loglar çok uzun yukarı çık çık bitmiyor bunu nasıl toplu alabilirim? log viewer vs programları hiçbiri çalışmıyor adam gibi. Log dosyasını buldumda uzantısı farklı bilgisi olan varmı ?

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palin
    palin's avatar
    Erkek
    insidae bunu yazdı

Selamlar, skypede bir kişiyle ilgili tüm geçmiş yazıları tek seferde word'e vs kaydetmek istiyorumda loglar çok uzun yukarı çık çık bitmiyor bunu nasıl toplu alabilirim? log viewer vs programları hiçbiri çalışmıyor adam gibi. Log dosyasını buldumda uzantısı farklı bilgisi olan varmı ?

Bir mesaja sağ tıkla, orada jump to diye bir seçenek var. Türkçesinde ne bilmiyorum ama oradan bütün mesajları seçip, sonra tekrar sağ tıklayarak tamamını seçip kopyalayabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek
    palin bunu yazdı
    insidae bunu yazdı

Bir mesaja sağ tıkla, orada jump to diye bir seçenek var. Türkçesinde ne bilmiyorum ama oradan bütün mesajları seçip, sonra tekrar sağ tıklayarak tamamını seçip kopyalayabilirsin.

edit: hallettim, farklı yoldan.. eyw hocam yinede

insidae tarafından 11/May/15 17:15 tarihinde düzenlenmiştir

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

nasıl bır yoldan hocam ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

hazır konu açılmışken bende sorayım bu skypeda video görüşmelerini harici program olmadan kaydedebiliyor muyuz?

Toplam Hit: 2386 Toplam Mesaj: 5