Skype Hakkında Bi Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

hacılar skype denilen meret her yeni bir üyelikte 1 dk konuşma hakkı bana weriyor. (her 10 üyelikten sonra ip adresim artık üyelik açamıyor bende modemi resetliyorum). bende günde 10 defa modemi resetleyip 100 üyelik açıp her seferinde 1 dk tlf la konuşuyorm .... :) beleşedir diyor ama ekranda dk sı 0,173 $ diyor ben sadece üye oluyorm. yani önceden bi kredi kartıyla falan kontor aldığım yok. dün bizim peder konuşurken gördü hoşuna gitti. :) sonra lan günün 24 saati konuşuyorsun faturaya etki yapsa seni hard disk yapıp kasaya sokarım dedi :D bendede tereddüt oldu. :D acaba ev telefonu yada internet faturasına etkisi olma ihtimali warmı? şimdiden cvp larını için teşekkürler.....

eyu günler

gururluysaN tbt yi tbt liysen gurur unutacan!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

nedense ajan1111 geldi aklıma

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

1 o kim 2 nasıl biriydi 3 neden ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

djtyk bunu yazdı:
    -----------------------------

3.sorunun cevabı: boş işer bunlar dmeye calısyo. 1 sorunun cevabı: benım kefılım :D 2. soruyuda dıer arkdas cevaplasın :D

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

djtyk bunu yazdı:

ajan muhtemeeln sana şu yorumu yapacaktiki oda şu;

boş işler bunlar:D

2.soru: ajan çook iyi biri gayjan diye tabir edilebilir. gariibim askere gitmeyi bekliyore :D

3.soru:

boş işler bunlar tahribatın korkulu rüyası olmuştur ondan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

ajan111111 herneyse önderliğinde hepiniz toplu olarak banlanıcaksınız bigün :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorry_13
    sorry_13's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hacı şimdi ajan1111 adlı mürid böyle hoşuna gitmeyen konular oldumu kendi tabiriyle boş işler der buda onun çok ünlü bi lafıdır hani bende o yüzden ona takılma amaçlı yaptım

edüt: hem konuları takip et yakında alışırsın bu duruma

sevgim gercek olmasaydı aglayabilirmiydim.... aşkın benle olmasaydı nasıl gülebilirdim.. ates beni yaktıkça daha çok soğuyorum.. soğuyorum ben ateşi körükledikçe buz gibi donuyorum... bana şaşkın bakıyorlar onlarıda anlıyorum.. evvel zaman bir damla iken durumum... elhan derya hal buluyorum
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    djtyk
    djtyk's avatar
    Erkek

ya ne yapalım bu ortama uymaya çalışıyorruz işte :D ama banlanmaktan çok korkuyorm yoksa benim çok p...liğim wardır :) ama bi ab lik ban yersem hayatım kayar :D tbt siz yapamam ben... ee soruma bi cvp werin ya :( ????

Toplam Hit: 1007 Toplam Mesaj: 8