Skype Hakkında Bi Soru
-
hacılar skype denilen meret her yeni bir üyelikte 1 dk konuşma hakkı bana weriyor. (her 10 üyelikten sonra ip adresim artık üyelik açamıyor bende modemi resetliyorum). bende günde 10 defa modemi resetleyip 100 üyelik açıp her seferinde 1 dk tlf la konuşuyorm .... :) beleşedir diyor ama ekranda dk sı 0,173 $ diyor ben sadece üye oluyorm. yani önceden bi kredi kartıyla falan kontor aldığım yok. dün bizim peder konuşurken gördü hoşuna gitti. :) sonra lan günün 24 saati konuşuyorsun faturaya etki yapsa seni hard disk yapıp kasaya sokarım dedi :D bendede tereddüt oldu. :D acaba ev telefonu yada internet faturasına etkisi olma ihtimali warmı? şimdiden cvp larını için teşekkürler.....
eyu günler
-
nedense ajan1111 geldi aklıma
-
1 o kim 2 nasıl biriydi 3 neden ?
-
djtyk bunu yazdı:
-----------------------------1 o kim 2 nasıl biriydi 3 neden ?
-----------------------------3.sorunun cevabı: boş işer bunlar dmeye calısyo. 1 sorunun cevabı: benım kefılım :D 2. soruyuda dıer arkdas cevaplasın :D
-
djtyk bunu yazdı:
-----------------------------1 o kim 2 nasıl biriydi 3 neden ?
-----------------------------ajan muhtemeeln sana şu yorumu yapacaktiki oda şu;
boş işler bunlar:D
2.soru: ajan çook iyi biri gayjan diye tabir edilebilir. gariibim askere gitmeyi bekliyore :D
3.soru:
boş işler bunlar tahribatın korkulu rüyası olmuştur ondan.
-
ajan111111 herneyse önderliğinde hepiniz toplu olarak banlanıcaksınız bigün :D
-
hacı şimdi ajan1111 adlı mürid böyle hoşuna gitmeyen konular oldumu kendi tabiriyle boş işler der buda onun çok ünlü bi lafıdır hani bende o yüzden ona takılma amaçlı yaptım
edüt: hem konuları takip et yakında alışırsın bu duruma
-
ya ne yapalım bu ortama uymaya çalışıyorruz işte :D ama banlanmaktan çok korkuyorm yoksa benim çok p...liğim wardır :) ama bi ab lik ban yersem hayatım kayar :D tbt siz yapamam ben... ee soruma bi cvp werin ya :( ????