Skype Hesabım Hackleniyor Mu?
-
hocalar arkaşla skype dan mesajlaşırken aniden şöyle bişi çktı karşıma
nedir bu biri hesabımamı girmeye çalışıyor ?

-
yoksa yönetici uyarısı falan mı ?
edit : hocalar durum acil çünkü microsoft hesabımda aynı mailde sıkıntı olmasın
ekranda yazan dub bilmem ne mail adresi benim değil
seboist tarafından 14/Oca/15 23:01 tarihinde düzenlenmiştir -
mail degil zaten sunucu adresi. o mesaj skype.exe den gelse bile gercekten skype mesaji oldugundan emin olamazsin. bence ingilizce skype kur hata mesajini google da arat, ya da kendin cevir arat, ya da server in adini arat. google is your friend.
-
AMpul bunu yazdı
mail degil zaten sunucu adresi. o mesaj skype.exe den gelse bile gercekten skype mesaji oldugundan emin olamazsin. bence ingilizce skype kur hata mesajini google da arat, ya da kendin cevir arat, ya da server in adini arat. google is your friend.
şimdi kimse benim hesabıma fln girmeye çalışmıyor yani dimi hocam ?
ben bunu reddediyim yani escye basıp geçsem olur mu ?
-
yanlış şifre gir hata verirse hotmaildir vermezse...
ama bana win8 skype app gibi geldi.sıkıntı olmaz yani
-
Ekerci bunu yazdı
hocam şimdi skype hesabım için kullandığım mail ile bilgisayarım senkronize microsoft hesabı için kullandığm mail aynı
yani en ufak hatada adamlar oturdukları yerden bilgisayarıma girerler diye düşünoyrum
o yüzden iş riskli
-
seboist bunu yazdıEkerci bunu yazdı
hocam şimdi skype hesabım için kullandığım mail ile bilgisayarım senkronize microsoft hesabı için kullandığm mail aynı
yani en ufak hatada adamlar oturdukları yerden bilgisayarıma girerler diye düşünoyrum
o yüzden iş riskli
siteden kendin şifreyi değiştir.keyloger içinde ekran klavyesi kullan.bence paranoyak olmuşsun :D o kadar tırsıyorsan telefondan gir şifreyi degistir pc yede formatı bas :D
-
http://www.tahribat.com/Murit-seboist/
Telefon da Windows Phone mu ?