Skype Kredi Satın Alma Sorunu
-
Arkadaşlar 3 oldu denemem sonuçsuz kaldı.
5 euro luk skype kredisi alayım diyorum kart bilgilerini giriyorum 3d şifre geliyor giriyorum, kartta limit var sorun veriyor..
üzgünüz 647975865 ödeme işleminiz başarısız oldu; ancak endişelenmeyin kredi kartınızdan herhangi bir para çekilmedi.
Neden?
Kartla ödeme işleminin yapılamamasının nedenleri:
- Yanlış veri girdiniz. Bilgilerinizin doğru olduğunu kontrol edip tekrar deneyin. Veri hakkında ayrıntılı bilgi.
- Kartınızda yeterli miktarda para yok. Tekrar denemeden önce yeterli para olduğundan emin olun.
- İnternete erişmek için anonim bir proxy ya da proxy sunucu kullanıyor olabilirsiniz; bu tür bir erişime satın alım işlemi sırasında izin verilmemektedir. Proxy (vekil) sunucular hakkında ayrıntılı bilgi.
- Skype, sizi her türlü dolandırıcılığa karşı korumak için her türlü çabayı göstermektedir. Bu durum, bazen tamamen yasal olarak yapılan satın alım işlemlerinin reddedilmesine neden olabilir.
-
3d yüzünden bende çok sıkıntı çektim
-
hacı 1 kartla sadece 1 skype hesabına kredi alınabiliyordu, öyle bi limit vardı yamulmuyorsam.
Amerikaya giderken hem anneme hem babama kredi almaya çalıştım probem çıkarıp durdu ibnetör..
-
rebellisch bunu yazdı
hocam 3 d şifresi geliyor. ben onu doğru olarak giriyorum ama neden kabul etmiyordur?
-
myblackworldweb bunu yazdırebellisch bunu yazdı
hocam 3 d şifresi geliyor. ben onu doğru olarak giriyorum ama neden kabul etmiyordur?
demek ki yanlış giriyorsun hoca, büyük küçük harf falan, bankanı ara netten alışveriş yapamıyorum de belki yurtdışına da açmaları gerekiyordur sadece internete değil, belki master card/visa card seçimini yanlış yapıyorsundur vardır bişeyleri
edit : paypal ile al, kartını ppla ekle skype ile ordan al
noname tarafından 19/Ağu/12 14:04 tarihinde düzenlenmiştir -
Noneyim bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdırebellisch bunu yazdı
demek ki yanlış giriyorsun hoca, büyük küçük harf falan, bankanı ara netten alışveriş yapamıyorum de belki yurtdışına da açmaları gerekiyordur sadece internete değil, belki master card/visa card seçimini yanlış yapıyorsundur vardır bişeyleri
hocam 3 d hepsi büyük harf ve doğru giriyorum.
ayrıca master visa seçimi de doğru.
ama belki yurtdışı alışveriş olduğu için banka izin vermiyor olabilir çünkü internetten çok ürün aldım 3d ile.
paypala eklesem bile paypalı onaylamak için gereken onay kodu ekstre ye gelecek. daha tarihe çok var. online bankacılık için şifre filan yok o yüzden onaysız olacağı için alışverişe yine izin vermiyor skype
-
myblackworldweb bunu yazdıNoneyim bunu yazdımyblackworldweb bunu yazdırebellisch bunu yazdı
hocam 3 d hepsi büyük harf ve doğru giriyorum.
ayrıca master visa seçimi de doğru.
ama belki yurtdışı alışveriş olduğu için banka izin vermiyor olabilir çünkü internetten çok ürün aldım 3d ile.
paypala eklesem bile paypalı onaylamak için gereken onay kodu ekstre ye gelecek. daha tarihe çok var. online bankacılık için şifre filan yok o yüzden onaysız olacağı için alışverişe yine izin vermiyor skype
ben paypalı aktif olarak kullanıyorum, parayı ppl hesabına atmıyor alışveriş esnasında direk karttan çektiriyorum. 2 sene önce onaylamıştım diye düşünürklen geçen pypalda bi link gözüme çarptı, kartınızı onaylayın diye, baktım 2 senedir ekstredeki kodu girmemi bekliyor :))
-
pp onaysız olunca kabul etmiyor hocam :)
-
ben ebayde paypal üzerinden üyeliksiz kredi kartı ile ödeme yapıyorum hep, yokmu öle bir seçenek paypalda skype de