Skype Kredi Satın Alma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 3 oldu denemem sonuçsuz kaldı.

5 euro luk skype kredisi alayım diyorum kart bilgilerini giriyorum 3d şifre geliyor giriyorum, kartta limit var sorun  veriyor..

üzgünüz 647975865 ödeme işleminiz başarısız oldu; ancak endişelenmeyin kredi kartınızdan herhangi bir para çekilmedi.

Neden?

Kartla ödeme işleminin yapılamamasının nedenleri:

• Yanlış veri girdiniz. Bilgilerinizin doğru olduğunu kontrol edip tekrar deneyin. Veri hakkında ayrıntılı bilgi.
    • Kartınızda yeterli miktarda para yok. Tekrar denemeden önce yeterli para olduğundan emin olun.
    • İnternete erişmek için anonim bir proxy ya da proxy sunucu kullanıyor olabilirsiniz; bu tür bir erişime satın alım işlemi sırasında izin verilmemektedir. Proxy (vekil) sunucular hakkında ayrıntılı bilgi.
    • Skype, sizi her türlü dolandırıcılığa karşı korumak için her türlü çabayı göstermektedir. Bu durum, bazen tamamen yasal olarak yapılan satın alım işlemlerinin reddedilmesine neden olabilir.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

3d yüzünden bende çok sıkıntı çektim

memento mori.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

hacı 1 kartla sadece 1 skype hesabına kredi alınabiliyordu, öyle bi limit vardı yamulmuyorsam.

Amerikaya giderken hem anneme hem babama kredi almaya çalıştım probem çıkarıp durdu ibnetör..

...said addicted.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    rebellisch bunu yazdı

hocam 3 d şifresi geliyor. ben onu doğru olarak giriyorum ama neden kabul etmiyordur?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı
    rebellisch bunu yazdı

hocam 3 d şifresi geliyor. ben onu doğru olarak giriyorum ama neden kabul etmiyordur?

demek ki yanlış giriyorsun hoca, büyük küçük harf falan, bankanı ara netten alışveriş yapamıyorum de belki yurtdışına da açmaları gerekiyordur sadece internete değil, belki master card/visa card seçimini yanlış yapıyorsundur vardır bişeyleri

edit : paypal ile al, kartını ppla ekle skype ile ordan al

noname tarafından 19/Ağu/12 14:04 tarihinde düzenlenmiştir

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    rebellisch bunu yazdı

demek ki yanlış giriyorsun hoca, büyük küçük harf falan, bankanı ara netten alışveriş yapamıyorum de belki yurtdışına da açmaları gerekiyordur sadece internete değil, belki master card/visa card seçimini yanlış yapıyorsundur vardır bişeyleri

hocam 3 d hepsi büyük harf ve doğru giriyorum.

ayrıca master visa seçimi de doğru.

ama belki yurtdışı alışveriş olduğu için banka izin vermiyor olabilir çünkü internetten çok ürün aldım 3d ile.

paypala eklesem bile paypalı onaylamak için gereken onay kodu ekstre ye gelecek. daha tarihe çok var. online bankacılık için şifre filan yok o yüzden onaysız olacağı için alışverişe yine izin vermiyor skype

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    Noneyim bunu yazdı
    rebellisch bunu yazdı

hocam 3 d hepsi büyük harf ve doğru giriyorum.

ayrıca master visa seçimi de doğru.

ama belki yurtdışı alışveriş olduğu için banka izin vermiyor olabilir çünkü internetten çok ürün aldım 3d ile.

paypala eklesem bile paypalı onaylamak için gereken onay kodu ekstre ye gelecek. daha tarihe çok var. online bankacılık için şifre filan yok o yüzden onaysız olacağı için alışverişe yine izin vermiyor skype

ben paypalı aktif olarak kullanıyorum, parayı ppl hesabına atmıyor alışveriş esnasında direk karttan çektiriyorum. 2 sene önce onaylamıştım diye düşünürklen geçen pypalda bi link gözüme çarptı, kartınızı onaylayın diye, baktım 2 senedir ekstredeki kodu girmemi bekliyor :))

...said addicted.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

pp onaysız olunca kabul etmiyor hocam :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rebellisch
    rebellisch's avatar
    Erkek

ben ebayde paypal üzerinden üyeliksiz kredi kartı ile ödeme yapıyorum hep, yokmu öle bir seçenek paypalda skype de

memento mori.
Toplam Hit: 1103 Toplam Mesaj: 9