Skype Programını Kullanan Varmı?
-
arkadaşlar ben skype programını kullanmak istiyorum aylık ücretleri çok iyi geldi bana.
ancak türkiyeden üye olunup kullanılabiliyomu ben ülkeler arasında bulamadım paralı üyelik alıp sabit ve cep hatlarını aramak istiyorum kullanan varmı acaba aranızda yada buna benzer tavsiye edebileceğiniz güzel bir program varmı? -
eet skype kullanıorum ben ayrıca tr tarifeside mevcut
-
bende kullanmak istiyorum. aylık yada yıllık ne kadar ödüyosun bu kon uhakkında bilgi alabileceğim bi adres falan yokmu?
-
bu konu hakkında bilgisi olan yokmu?
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------
bende kullanmak istiyorum. aylık yada yıllık ne kadar ödüyosun bu kon uhakkında bilgi alabileceğim bi adres falan yokmu?
-----------------------------http://www.skype.com/intl/tr/prices/?currency=EUR&vat=YES#prices-table
Şuraya bir bak istersen
-
Tarifele uygun ama mobil olamıyoruz 3g ucuz olursa ancak öyle adam gibi konusulabilir
SMS (TR)

Turkey · Başka bir bölge
0.102 € (KDV dahil 0.117 €)
Tarifeler

Turkey TRY 0.052 TRY 0.059 Turkey-Ankara TRY 0.052 TRY 0.059 Turkey-Antalya TRY 0.052 TRY 0.059 Turkey - Cyprus North TRY 0.228 TRY 0.262 Turkey-Istanbul TRY 0.052 TRY 0.059 Turkey-Izmir TRY 0.052 TRY 0.059 Turkey - Mobile - Others TRY 0.280 TRY 0.322 Turkey - Mobile - Telsim TRY 0.280 TRY 0.322 Turkey - Mobile - Turkcell TRY 0.280 TRY 0.322 baya güzel yani isteyen alsın (fiyatlar ytl cinsidir ) -
konturlü mü oluyo o :|
-
bu tarifeler dakikalıkmı 10 dakikalıkmı süresi ne kadar yani?
-
karizma_coder bunu yazdı:
-----------------------------
bu tarifeler dakikalıkmı 10 dakikalıkmı süresi ne kadar yani?
-----------------------------hacım adamların sitesinde bi 10 dakka harcasana, bu kadar beleşci asalak takılacağına
Toplam Hit: 1378 Toplam Mesaj: 9