Skypede Bulgaristan Cingenelerin Para İstemesi
-
http://rapidshare.com/files/170621281/ses.rar.html
skypede bir arkadaşı kafaya almaya calışıp 10 bin eouro para isteyen bulgaristandan bir bayan
net ortamı her türlü rezillik diz boyu özellikle chat ortamları
sesleri rapidde
-
Çingene?
-
TaNeR bunu yazdı:
-----------------------------
Çingene?
-----------------------------
şopar =) -
cingene yazdım para isteyen bir bayan diyelim
-
karı sürekli para gönder diyo.Diğeride mal mal konuşuyor yok pul koleksiyonu yok rüyasında okyanustarmış.sidikli raziye mi ne diyor. bi arada bağıryo falan sonra aloo huhu ordamısın diyo kibarca.Allahım ikiside birbirinden gerizekalı:D
abi bu arada seslerdeki erkek sen değilsin dimi?gerçi düşündümde böyle kayıt başka yerden bulunmaz gibime geliyor.:D
-
olm irenç ses kalitesi beynimi mikti...
-
onların ben taaa.onu bunu bilmem hacılar bulgarlardan uzak duracan.
-
onlarin en guzel orneklerini kardesiniz bizzat goruyor, bulgaristan AB ye alindigindan beri burdaki bazi zalak turkleri bikac cumleyle kandirip birkacbin eurocuk parayi ic ediyorlarmis, yerel gazetede cikti, numaralari internetten buluyorlarmis, ynai ufak isletmeler v,s ama turkleri genelde hedef aliyolardir tahminim aha geldim aha geliyom yok gece yaninda olucaktim ama surda rehin kaldim acele 350 euro gonder aksama ordayim bilmem ne :)))) yani gulmemek elde degil,
-
Su Cingene Lafi beni biraz rahatsiz ediyor
-
valla çingenelere inanmayın hepsi pro dolandırıcı ben bulgaristanlıyım ordan biliyorum
bide çingenelerin hepsi birliktir bitanesini döversen butun çingene mahallesi toplaşıp sana geribildirim yaparlar :)
bunlar ayrıca bg'deki en alt kesimdir .