folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Skystar 2 Tv Kartı Hakkında Bilgilenmek İstiyorum

Skystar 2 Tv Kartı Hakkında Bilgilenmek İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    arkadaşlar en geç yarın bu kartı almayı düşünüyorum aranızda kullanan arkadaşlar varsa özelliklerini (araştırdım halada araştırıyorum) vs vs.. kullanan arkadaşların bu konuda yardımlarını bekliyorum. şifreli kanalları nasıl çözeceğim örneğin? bu gibi sorulara cevap arıyorum.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    skystar2 bence alabileceğinin en iyisi bende avermedia vardı ama çok sorunluydu şimdi kasadan bile soktum takmıyorum bile öle sürünüyor evde uğraştım hevesimi aldım sıkıldım ama şunu sölim tv tvde seyretmek gibisi yok yani pc de sarmıyor

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    walla ebn kullanıryordum süper hatta internet baglnatısı bile kurabilyorsun ama o farlı bişey skystar alanındakilerin en iyisidir ben 2 yıl kullandım en son versiyonunda daha farklı özellikelr var die duydum
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    kaptan hacım bende duydum onları inşallah alacağım :) şu şifre kırma olaylarını falan öğrenmem lazım plus neyim varya onlar için :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
Toplam Hit: 918 Toplam Mesaj: 4