Skystar2 Tv Kartı Soru
-
benim tv kartında tum turksat 3a falan kanalları gösteriyor am yabancı kanalları nasıl ayalıcam listedevar tv tıklıyorum acılmıyor bide bu kanal şifresini cözme programını nasıl bulabilirim
-
uz-i bunu yazdı:
-----------------------------
benim tv kartında tum turksat 3a falan kanalları gösteriyor am yabancı kanalları nasıl ayalıcam listedevar tv tıklıyorum acılmıyor bide bu kanal şifresini cözme programını nasıl bulabilirim
-----------------------------
çanak varmı hotbird veya astrakanal şifre programına gerek yok sadece snala olarak kart paylasım serveri bulman lazım
-
evet var 2 canak var
-
swich te problem olabilir ayarlardan diğer çanagın sinyal sevişyesinbe bak
-
canak sinyallerinde sorun yok uydu alıcısıda benglı 2 canaga sorunsuz calısıyorlar ama nedense bende kanalrların hepsi cikıyor görüntü yok
-
hangi programı kulanıyon bilmiyorum ama ya progdvb dir yada dvbdream ikiside olur senin vPlugins aracını bulup programın içine atman lağzım zaten forumda diyer sitelere bakarsan bulursun sana siteyi vereyim guncel keyler veriyor http://dvb-upload.com/ bundan takip edebilirsin bide kanalın hangi şifreleme sistemini bilmen lağzım cünjü ona göre key girip veya softcam yazıp acabiliyorsun sitelerden arastır basittir
-
saol