Slaytı Kilitleme
-
Merhaba arkadaşlar yine bir sorunlar karşınızdayım.
kimya dersinin dönem ödevini teslim edecem yarın hocaya bizden slayt hazırlamamızı istiyordu konular fln okulda hiç kimsenin aklına gelmicek bi slayt yaptım yani slaytın çalınmaması benim için önemli.
şimdi benim derdim sunuyu ppt den pps ye çevirdikten sonra yine powerpointte düzenlenmesini engellemek istiyorum şifre vs yollarla yani bunun bi yolu varmı
-
araçlar seçenekler güvenlik değiştirilecek parola kısmına parola koy. ppt olarak açılmak istendiğinde parola sorar.
-
farklı kaydet > araçlar > genel seçenekler > değiştirelecek e parola koyarsan soun çözülür.
Slayt izlenebilir ancak üzerinden her hangi bir oynama yapılamaz. Senin kadar uğraşırlarsa elbetteki taklit edilebilir.
Bu durumda yukarıdaki yola ilaveten dosya şifresi ekle ki senden başka kimse açamasın.
-
saolun arkadaşlar yaptım dediklerinizi
bi arkadaş sordu bi aralar emaillere vürüslü keyloggerli slaytlar geliodu
dediki benim slayta keylogger koyalım hocanın e okul bilgilerini kapalım emaile gelsin her yaptığı :D sınıfta kalabilitemiz yüksek yoksa bizene hocanın eokul bilgisi :D acaba benim emailime gönderme yapacak bi slayt keyloggeri varmı eset smart secruty tarafından yakalanmasın yeter :D
-
illaki fark eder. hocalar o sayfaların dökümünü genelde ellerinde tutarlar. şifresini değiştirdiğini anlarsa zaten anında çakar ama sen sadece notu değiştirsen bile anlar. senin verdiğin dosyayı keylogger olarak işaretlediğinde antivirüs er geç işaretler, hoca dava bile açabilir. sittin sene de geçemezsin dersinden. en kötü ihtimal okuldan bile atılabilirsin. hocayla şaka olmaz. dikkat et.
-
- fbrdfgsdtvghdxghgdwesyfdegrdfesdf