Sleep Mode ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    arkadaşlar multimedya klavyelerde bir SLEEP tuşu var ona basıldığında makina uykuya dalıyor ama her makina yemiyo. şimdi SLEEP tuşuna basıyoruz bir kaç saniye içinde makinanın bütün sistemleri duruyor benimkinde öyleydi yeni makinamda eskisinde olmuyor. sonra herhangi bir tuşa basıyoruz ve makinamız tekrar çalışıyor... saygılar bilmiyenler için söledim ee ne bu die demeyin olurmu...

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    ee ne bu :)

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek
    can sıkınytısı ne olsun...ben sabah yatarkeneem akşama hazır olsun die bole yapardım belki bilmeyen vardır die söyledim :P

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Hocam denetim masasından güç seceneklerinden hibernateyi etkinleştir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    bi ara bende yapıyodum eski makinamda ama bi zamandan sonra artık her hangi bir tuşa basınca geri açılmamaya başladı anlıcagınız uykusunda meftah olmuştu.onun yerine bu geldi :)

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
Toplam Hit: 890 Toplam Mesaj: 5