Slm Herkese Açıköğretim Hakkımda Bi Sorum Olcak
-
slm mürit kardeşlerim ben bu sene 2.ek yerleştirmede anadolu üni. bilgi belge yönetimi uzaktan eğitimi kazandım bi kağıt gelmesi gerekiyormuş galiba ama gelmedi bana kayıt için neler gerekli ve son kayıt zamanı ne zaman acaba şimdiden çok saolun
-
Hocam oradan bakınca burası öss bürosu gibimi duruo?
girersin osym.gov.tr ye alırsın telefon numarasını ararsın öğrenirsin...
-
yok hoca osym.gov'a girme. çünkü alakası yok.
eğer yerleştirildiysen, 30 ekim-16 kasım arası galiba önce internetten kayıt yapılacak. anadolu üniversitesinin sitesinden. daha sonra harç parası yatıracaksın dekontu, fotoğraf, nufus kayıt örneği, diplomo fotkp. falan bulunduğun ilin aöf bürosuna götürüp kayıt olucaksın. kitap verirler ona çalışırsın sonra sınavlar :C
hatta senin için baktım yeni duyuru yayınlamışlar al oku;
http://www.aof.anadolu.edu.tr/duyurular.htm
en sağlam bilgiye burdan ulaşırsın.
-
ösym kadar dandik bi site yok adamlara mail atıyom cevap atmıolar siteleri biboka benzemiyo yakında biri hacklese şaşırmam
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Hocam oradan bakınca burası öss bürosu gibimi duruo?
girersin osym.gov.tr ye alırsın telefon numarasını ararsın öğrenirsin...
-----------------------------
Ösym bürosu gibi durmuyo.Sadece insanların bişeyler paylaştığı bir forum gibi duruyor. -
sitedeki telden ulaşamaz cunki ben aradım telefonu caycımı durumcumu ne acıyor zuahaha salaklıgın bukadarı işte sitedeki tel eski noları o telide bitane işletme almış oss zamanları adamlar kafayı yiyodur kesin
-
hoca kağıt gelmeyebilir sen git en yakın aöf burosuna bu ayın 18 ine kadar galiba yeni kayıtlar.