folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Slm Herkese Açıköğretim Hakkımda Bi Sorum Olcak

Slm Herkese Açıköğretim Hakkımda Bi Sorum Olcak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jandark06
    jandark06's avatar
    Erkek
    slm mürit kardeşlerim ben bu sene 2.ek yerleştirmede anadolu üni. bilgi belge yönetimi uzaktan eğitimi kazandım bi kağıt gelmesi gerekiyormuş galiba ama gelmedi bana kayıt için neler gerekli ve son kayıt zamanı ne zaman acaba şimdiden çok saolun

100 kişi 10 kişiyi öldürürse trajedi,10 kişi 100 kişiyi öldürürse strateji olur
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Hocam oradan bakınca burası öss bürosu gibimi duruo?

girersin osym.gov.tr ye alırsın telefon numarasını ararsın öğrenirsin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

yok hoca osym.gov'a girme. çünkü alakası yok.

eğer yerleştirildiysen, 30 ekim-16 kasım arası galiba önce internetten kayıt yapılacak. anadolu üniversitesinin sitesinden. daha sonra harç parası yatıracaksın dekontu, fotoğraf, nufus kayıt örneği, diplomo fotkp. falan bulunduğun ilin aöf bürosuna götürüp kayıt olucaksın. kitap verirler ona çalışırsın sonra sınavlar :C

hatta senin için baktım yeni duyuru yayınlamışlar al oku;

http://www.aof.anadolu.edu.tr/duyurular.htm

en sağlam bilgiye burdan ulaşırsın.

///______________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KapTaN60
    KapTaN60's avatar
    Erkek

ösym kadar dandik bi site yok adamlara mail atıyom cevap atmıolar siteleri biboka benzemiyo yakında biri hacklese şaşırmam

İTÜ gerisi yalan BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 tarih ve 2008/599 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI"nca engellenmiştir. Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 5. Sulh Ceza Mahkemesi, 30/04/2008 of 2008/599 . --------------------------------------------------------------------------------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jaws067
    jaws067's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam oradan bakınca burası öss bürosu gibimi duruo?

girersin osym.gov.tr ye alırsın telefon numarasını ararsın öğrenirsin...

-----------------------------

Ösym bürosu gibi durmuyo.Sadece insanların bişeyler paylaştığı bir forum gibi duruyor.

Anlatılmaz yaşşanır...:)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

sitedeki telden ulaşamaz cunki ben aradım  telefonu caycımı durumcumu ne acıyor zuahaha salaklıgın bukadarı işte sitedeki tel eski noları o telide bitane işletme almış oss zamanları adamlar kafayı yiyodur kesin

onekine?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    hoca kağıt gelmeyebilir sen git en yakın aöf burosuna bu ayın 18 ine kadar galiba yeni kayıtlar.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 787 Toplam Mesaj: 7