Sm Bus Denetleyici?
-
Kolay gelsin beyler pc ye format cektin orjinali vista idi notebook chipset amd m690g bütün driverlar tamam ama bu sm bus denetleyicisini bi türlü halledemedim nedir ne işe yara anlam veremedim kimisi yonga arayüzü felan diyor tamam chipsetten kaynaklanıyor diyor atinin sayfasına giriyorum chipset olarak ararttıgımda bana ekran kartının driverlarını gösteriyor onlarda yüklü ama bu bi türlü gitmedi. fakat söyle düşünüyorum bu pc de FN tuşu ile kısayollardan ekran parlaklığı icin felan FN + f8 vs vs yaparak ayarlar yapıyorduk o çalışmıyor acaba onun driverimi diye düşünüyorm. yardımlarınızı bekliyorum
-
Dostum slimdriver 'ı indir sitesinde üye ol kur kullanıcı adı şifreni gir ve bilgisayar donanımlarını tarat büyük ihtimal bulur. Benıim smbus ları buluyodu
Download : http://uploaded.to/file/4typ2sve
Bkz : Katılımsız Kurulumdur.
-
doğru chipset sürücüsünü yüklediğinde sm bus yüklenecektir...chipset sürücüsü denemeye devamm
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
doğru chipset sürücüsünü yüklediğinde sm bus yüklenecektir...chipset sürücüsü denemeye devamm
-----------------------------diyecektim bende...
FN tuş kombinasyonlarıda touch pad diye geçiyor yanılmıyorsam. SM bus ile alakası yok kısacası