Sm Bus Denetleyici?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acheron
    acheron's avatar
    Erkek

Kolay gelsin beyler pc ye format cektin orjinali vista idi notebook chipset amd m690g bütün driverlar tamam ama bu sm bus denetleyicisini bi türlü halledemedim nedir ne işe yara anlam veremedim kimisi yonga arayüzü felan diyor tamam chipsetten kaynaklanıyor diyor atinin sayfasına giriyorum chipset olarak ararttıgımda bana ekran kartının driverlarını gösteriyor onlarda yüklü ama bu bi türlü gitmedi. fakat söyle düşünüyorum bu pc de FN tuşu ile kısayollardan ekran parlaklığı icin felan FN + f8 vs vs  yaparak ayarlar yapıyorduk o çalışmıyor acaba onun driverimi diye düşünüyorm. yardımlarınızı bekliyorum

Defolu guzellik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Dostum slimdriver 'ı indir sitesinde üye ol kur kullanıcı adı şifreni gir ve bilgisayar donanımlarını tarat büyük ihtimal bulur. Benıim smbus ları buluyodu

Download : http://uploaded.to/file/4typ2sve 

Bkz : Katılımsız Kurulumdur.

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

doğru chipset sürücüsünü yüklediğinde sm bus yüklenecektir...chipset sürücüsü denemeye devamm

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

siyahbereli bunu yazdı:
    -----------------------------

doğru chipset sürücüsünü yüklediğinde sm bus yüklenecektir...chipset sürücüsü denemeye devamm

-----------------------------

diyecektim bende...

FN tuş kombinasyonlarıda  touch pad diye geçiyor  yanılmıyorsam. SM bus ile alakası  yok kısacası

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 1579 Toplam Mesaj: 4