Smart-Hac İ Duyan Varmı???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    yaw arkadaşlar benim yiğen msn den konuşurken biri bi dosya göndermiş çocuk daha 9 yaşında kabul etmiş pc resetlenmiş açınca windows normal bi şekilde açılıyo ama masaüstüne gelince ekran kararıyo ve www.smart-hack.com yazıyo bu nasıl bişeydir nasıl yapmışlar bir bilgi verirseniz??

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dave
    dave's avatar
    Erkek
    dostum trojan yeidirip masaüstünü yoke tmiş masa üstü resminide dediğin yazıyı loymuştur byu basit bir olay başka bir işletim sistemi kurup mesela linux sistemini düzeltebilirsin açıldıgına göre format atmamış
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    güvenlik mod'da başlat sonra donatılar/sistem araçlar/sistem geri yükleme seçeneğinde sistemi geri yükle ama belgelerim, masaüstü vb yerlerde bulunan dosyaların yedeğini almayı unutma...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legendary
    legendary's avatar
    Erkek
    Kardeş masaüstü resmini değiştirmemiş aynı ekran koruyucu gibi çıktı.format attığınıda şurdan anladım açılışta işletim sistemi yok hatası veriyo güvenli kipten başlatamıyodum.cd den çalışan linuxla açtım hdd ye baktım silinmiş herşey bomboş c.Yeni windows kurucam artık.İlginize teşekkürler dostlar

yaratıcılık uçmak değil konmaktır...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Xp hardformatterin serverina ufak bi oynama yapmis olabilir mi?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu sitede zamanında kapanmadan önce ki kapandığıında çok üzüldüm çok sayıda virüs kodu trojan kodu cart curt bi virüsü snn kardeşe yolamış olabilirler.format at geçer.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek

smart hack virus bende mevcut o okadar saçma bi trojan türüdürki açtığın gibi

bilgisayarın resetlenmesi bir olur zorla pc yi kapatır

açılır herşey normaldir dosya kaybolmuştur [[ aa nere gitti :)]]

sora birgün format atarkene tak die çıkar ordan sende pc ye rest atıp tekrar biçimlendirme yaparsın hiçbirşey kalmaz..!

Toplam Hit: 2383 Toplam Mesaj: 7