Smart-Hac İ Duyan Varmı???
-
yaw arkadaşlar benim yiğen msn den konuşurken biri bi dosya göndermiş çocuk daha 9 yaşında kabul etmiş pc resetlenmiş açınca windows normal bi şekilde açılıyo ama masaüstüne gelince ekran kararıyo ve www.smart-hack.com yazıyo bu nasıl bişeydir nasıl yapmışlar bir bilgi verirseniz??
-
dostum trojan yeidirip masaüstünü yoke tmiş masa üstü resminide dediğin yazıyı loymuştur byu basit bir olay başka bir işletim sistemi kurup mesela linux sistemini düzeltebilirsin açıldıgına göre format atmamış
-
güvenlik mod'da başlat sonra donatılar/sistem araçlar/sistem geri yükleme seçeneğinde sistemi geri yükle ama belgelerim, masaüstü vb yerlerde bulunan dosyaların yedeğini almayı unutma...
-
Kardeş masaüstü resmini değiştirmemiş aynı ekran koruyucu gibi çıktı.format attığınıda şurdan anladım açılışta işletim sistemi yok hatası veriyo güvenli kipten başlatamıyodum.cd den çalışan linuxla açtım hdd ye baktım silinmiş herşey bomboş c.Yeni windows kurucam artık.İlginize teşekkürler dostlar
-
Xp hardformatterin serverina ufak bi oynama yapmis olabilir mi?
-
Bu sitede zamanında kapanmadan önce ki kapandığıında çok üzüldüm çok sayıda virüs kodu trojan kodu cart curt bi virüsü snn kardeşe yolamış olabilirler.format at geçer.
-
smart hack virus bende mevcut o okadar saçma bi trojan türüdürki açtığın gibi
bilgisayarın resetlenmesi bir olur zorla pc yi kapatır
açılır herşey normaldir dosya kaybolmuştur [[ aa nere gitti :)]]
sora birgün format atarkene tak die çıkar ordan sende pc ye rest atıp tekrar biçimlendirme yaparsın hiçbirşey kalmaz..!
Toplam Hit: 2383 Toplam Mesaj: 7