Smart Watch Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

Dostlar ucuzundan akıllı saat alıcam bikaç tane.. kullanan marka model önerebilecek olan varmı.. marka kaliteli olmasına gerek yok fiyat/performans olsa yeterli 50 liraya da acığım 300 400 liraya da kullanan kullandığı cihazlar hakkında detay verebilir mi acaba..

birde tr den alıcam aliexpress gibi dısardan spariş edemem

csabanci tarafından 19/Mar/18 20:02 tarihinde düzenlenmiştir

Evrim içi mürit..laugh is live..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

LG G Watch R kullanıyorum memnunum. Yuvarlak sevmiyorsan kare olarak Asus Zenwatch 2 de olabilir. İkinci elleri 400 civarına bulunabilir. Saatten telefon görüşmesi yapacaksan asus gerek yoksa LG. LG'de hoparlör yok. Onun haricinde diğer özellikleri hemen hemen aynı.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csabanci
    csabanci's avatar
    Erkek

https://tr.aliexpress.com/item/SMARCENT-QW09-Smart-Watch-1-54-inch-3G-MTK6572-1-0GHz-Dual-Core-512MB-RAM-4GB/32825863812.html?src=google&albch=search&acnt=479-062-3723&isdl=y&aff_short_key=UneMJZVf&albcp=266121556&albag=7593673036&slnk=&trgt=aud-165594907443%3Adsa-42862830006&plac=&crea=64152518716&netw=g&device=c&mtctp=b&memo1=1t1&aff_platform=google&gclid=EAIaIQobChMIoOnRmfWj2gIVCcayCh16sAUiEAAYASAAEgIa4PD_BwE

bu saati aldım accayip güzel bişey. belki benim gibi almayı düşünen vardır diye hortlattım konuyu. cihazda anroid var sim girişi var hem saat hemde ayrı bi tel olarak kullanabiliyorum. sd girişe 64lük hafıza kartı denedim actı. pili tahminimin cok üstüne. trden bi firmadan aldım direk burdan almadım. 

Evrim içi mürit..laugh is live..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Akıllı saatlerde Apple Watch harici gerisi hikaye. Gerçi o fiyata sıfır Android telefon alıp ondan saate bakarım :) Akıllı saatler bir anlık heves. Zaten moda oldu ama 1 sene olmadan havası söndü. 

mkyb tarafından 05/Nis/18 23:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Akıllı saatlerde Apple Watch harici gerisi hikaye. Gerçi o fiyata sıfır Android telefon alıp ondan saate bakarım :) Akıllı saatler bir anlık heves. Zaten moda oldu ama 1 sene olmadan havası söndü. 

yarısına katılıyorum ki şöyle akıllı saati kullanmak için gerçekten iyi nedenlere ihtiyacınız var bunu yapan arkadaşlarım da var çünki akıllı saatin yaptığı çoğu şeyi telefon zaten yapıyor ,adım sayar , kalori sayar vs hepsi var.

akıllı saaati almak için gerçek nedenler

uyku kalitesi ölçümüne ihtiyacı olanlar 

spor uygulaması ile kol hareketine dayalı detaylı bilgi almak isteyenler

kalp ritmini sürekli takip etmek isteyenler

çektiği mekik sayısını takip edenler.

bunu da en iyi yapan apple watch bir telefon parası 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    securespy
    securespy's avatar
    Erkek

Xiaomi Amazfit Pace aldım. (Apple Watch alacak kadar param yoktu..) Spor aktiviteleri için gayet güzel. Dahili GPS'i de var.. Ben ne yazarsam yazayım, siz youtube videolarından fikir edinirseniz daha iyi olacaktır. Sim kartsız ve telefon üzerinden görüşme yapılamıyor. Ancak telefona düşen bildirimleri saatten görebiliyorsunuz. 
    Saat arayüzlerini değiştirebiliyorsunuz. Sürekli nabız ölçebilir, uyku kalitenizi görebilirsiniz. Özellikleri var baya.. İncelemeniz dileğiyle..

Yoruldum..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

yarısına katılıyorum ki şöyle akıllı saati kullanmak için gerçekten iyi nedenlere ihtiyacınız var bunu yapan arkadaşlarım da var çünki akıllı saatin yaptığı çoğu şeyi telefon zaten yapıyor ,adım sayar , kalori sayar vs hepsi var.

akıllı saaati almak için gerçek nedenler

uyku kalitesi ölçümüne ihtiyacı olanlar 

spor uygulaması ile kol hareketine dayalı detaylı bilgi almak isteyenler

kalp ritmini sürekli takip etmek isteyenler

çektiği mekik sayısını takip edenler.

bunu da en iyi yapan apple watch bir telefon parası 

O özelliklerin hiç birini kullanmıyorum. Benim gibi günde 20-30 kez telefonu çalanlar için akıllı saat mecburiyet. Yoksa telefonu atıp kıracağım. Telefon ötmeyince saatten kimin aradığına bakınca o kadar sinirlenmiyorum. İnternet bankacılığında falan da telefona şifre geldiğinde cepten telefonu çıkarmadan mesajı okuyoruz o da iyi oluyor. Saat bağımlılık yaptı gibi birşey eski saatim bozulmuştu birkaç ay saatsiz kaldım telefon her çaldığında daha cebimden çıkarmadan küfür ediyordum.

Toplam Hit: 1571 Toplam Mesaj: 7
saat akıllı