SMF 1.1 RC2 Powered By SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, İn Açığını Biliyor Musunuz?
-
arkadaşlar biliyorsanız benle paylaşırsanız çok sevinirim
Powered by SMF 1.1 RC2 | SMF © 2001-2005, Lewis Media
dua okurum hepiniz için.... -
sadce flash acıgı warmıs onuda ben fazla bilmiyorum sanırım flash ile topic yönlendirme felan ama paneldende flashlar kapatılabiliyormus :)
-
flash açığı yok o admin girşi yapp ayarldan flash a izin verip kapatada bilirsiniz size kalmış, yani öyle bi açık yok :) şimdiye kadar bi açık bulunamadı smf de
-
kardşim ağzını hayrı aç SMF çok şükür açık yok bendekulanıyorum oldukça basit ve kontrolu rahat bir panele sahip güvenlik açığı olarak açık var ama bunu kendi sitesi şuan bılıyor ve kımse daha duymadı vde duyurmazlar .. şuanlık bi açık arama zaten bi açık çıkarsa anasayfasıda dahil hepsi hecklenir ... bide şu var SMF kurulu olduğu SUNUCU da açık varsa dosyalara chmod ayarları 777 kalmışsa yarra yedı demektir .. sunucunun güvenli olması şart ...
-
harbiden bu açıgı bilen yokmu yaa :S smf çok lazım aslında ama aöçıgını bilen yok
-
Bi kaç tane sql numarası vardı aslında araştırın derim.
-
SMF 1.1 RC2 de açık yoktur eski bir sürümünde sadece bir tane sql vardı,oda açık çıktıktan bir gün sonra güvenlik paketi çıktı,ben yıllardan beri smf kullanıyorum devamlı açıkları takip ediyorum şu anda bir açık yoktur =)
-
yaw geçen bizim tbt den biri beni msn de açık buldum diye dolaşıyordu da unuttum kimdi ???:P
-
smfde hiç bir şekilde açık yoktur açık oldugunu söliyenlerde sallıyor:P
-
Smf manyak birşey yaa
Toplam Hit: 8791 Toplam Mesaj: 10