Smf 1.1.5 İçin Hot Editör [Yardım]
-
Arkadaslar forum siteme hot editör kurmak istiyorum, sağda solda birçok hot editör modifikasyonu var ama sonuç alamadım. Smf forumu olup, hot editör kulanan ya da hot editör kurabilirim diyenler bu başlığa mesaj bıraksın lütfen..
hot editör nedir?
böyle birşeydir.. burdaki karizmatik metin editörü tarzıdır..
-
1.1.4 için biliyorum ama 1.1.5 için maalesef bilmiyorum arkadaşım. 1.1.4 olsaydı daha önce birisine verdiğim editorü sana da verirdim. fakat sürümünde farklılık yaratıyor iyi biliyorum.
-
Hocam, bu editör için forumu 1.1.4 e cekmeye raziyim :S
mümkünatı yok mu hiç 1.1.5 te çalışmaz mı? en azından bir denesek?
-
Bir üstteki saçma sapan mesajımı yönetici abilerimiz silebilirse iyi olur sevinirim. Elim gönderiver tuşuna gitmiş. k.bakmayın :)
Arkadaşım öncelikle 1.1.4 SMF sürümü için seni var olan güvenlik açıkları nedeniyle uyarırım.
SMF 1.1.4 'de XSS, SQL ve Cookieslerden oluşan çoklu güvenlik açıkları söz konusu.
Yok ama ben illa ki yinede gececeğim diyorsan karar senindir. Senin için upload ettim Hot editörün uyarlanışını ve uyarlamak için gereken dosyaları. İndirerek içindekileri uygulayarak herşeyi yapabilirsin.
SMF 1.1.4 hot editör uyarlanışı ve gerekli dosyaların indirimi
download: http://uploaded.to/?id=6ghu61
alternatif download: http://rapidshare.com/files/129959875/smf114tahribatcomsecuritymasterrar.rar.html
rarların şifresi felan yok direk kendi uploadim zaten.
SecurityMaster
-
Hacım 115 te çalışır mı sence bu modifikasyon?
-
1.1.5'e hiç denemedim arkadaşim. ama 1.1.4'e çok kurdum, denedim.
-
bir smf destek sitesin gördüm ben hot editör kurdum 1.5 e tıkır tıkır çalşıyor
-
Kardeş bana bu konuda bi yardımcı olsan?
-
dirka bunu yazdı:
-----------------------------
bir smf destek sitesin gördüm ben hot editör kurdum 1.5 e tıkır tıkır çalşıyor
-----------------------------hocam tıkır tıkır çalışıyo demek için mi yorum yaptın bi zahmet link versen
-
smf.gen.tr gir hot editör die arat zaten bulursun
-
@edit: (bkz: forumun ebesi)