SMF De Acaip Bir Hata
-
pek sevgili mürid kardeşlerim SMF kurulumu yapıyorum sıkıntı yok en son foruma giriyorum (chorome ile) bir süre sonra chorome ilede giremiyorum.. boş veyaz sayfa çıkıyor. SMF destek sitesinde de bu konu tartışılıyor hostcuya müracat ettim bence hostla alakalı bakalım tbt deniyor bu işe
-
Öncellikle bazen sunucuda oluşan mysql hataları nedeniyle smf de beyaz sayfalar oluşabiliyor. (Bu bildiğimiz normal alışılmış sorun.) Ancak bazı durumlar php içeriği ellenmeksizin tüm smf sitelerinin mysql ile bağlantılı oldugu setting.php lerin; bu genel serverda oluşan hata sebebiyle içeriğinin boşaldığı görülebilir. Bu durumda ilgili smf sürümünün setting.php dosyası atılıp mysql ile bağlantısı çalıştırıldıktan sonra ayarlarıonar.php yapılması tavsiye edilir. İşlem bittiktan sonra site eski haline döncektir.
-----------------------------biraz araştırdımda bunu eğer daha önce görmediyseniz bir deniyebilirmisiniz ?
-
smf de deilde benzer sorun bendede var daha nedenini bulma fırsatım olmadı daha
mybb forumda 1 haftalık forum hiç bi sorun yoktu hiç bir dosyası kurcalanmadı sitede problem yok fakat üye girişi yapıldıgı an beyaz sayfa çıkıyor
-
kardeş web alanını kontrol et ondanda olabiliyormuş
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
smf de deilde benzer sorun bendede var daha nedenini bulma fırsatım olmadı daha
mybb forumda 1 haftalık forum hiç bi sorun yoktu hiç bir dosyası kurcalanmadı sitede problem yok fakat üye girişi yapıldıgı an beyaz sayfa çıkıyor
-----------------------------sunucu ve iyileştirme ayarlarından gzip sıkıştırmayı kapat düzelecektir yada seo kurduysan ayarlardan no follow u secmelıymişsin
veya
Cookie Ayarlarına Girmek için : Admin KP --> Site Ayarları --> Genel Ayarlar
Çerez Alanadı ve Çerez Yolu olarak iki ayar görüceksiniz.
Orjinal Mybb ayarlarına göre Cookie Domain (Cookie alanadı) boştur
ve Cookie Path (Cookie Yolu) / şeklindedir ve bu şekilde çalışır.Fakat Aşağıdaki durumlarda yapılması gerekenler şunlardır :
İlk örnek:
Eğer Sitenizin URL si bu şekildeyse : www.siteadı.com
ayarlarınız :
* Cookie Domain (Cookie Alanadı) : .siteadı.com
* Cookie Path (Cookie Yolu): /
Eğer Sitenizin URL si bu şekildeyse: www.siteadı.com/forum Ayarlarınız :
* Cookie Domain (Cookie Alanadı) : .siteniz.com
* Cookie Path (Cookie Yolu): /forum/
Eğer Sitenizin URL si bu şekildeyse: forum.siteadı.com Ayarlarınız :
* Cookie Domain (Cookie Alanadı): .forum.siteadı.com veya .siteadı.com
* Cookie Path (Cookie Yolu): /wow/
Şeklinde olmalıdır.