folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder SMF Hakkında Ufak , Basit , Kolay , Ucuz Bi Soru?

SMF Hakkında Ufak , Basit , Kolay , Ucuz Bi Soru?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

Forum kurulumu hakkında hiç bişey bilmeyen biri olarak soruyorum , SMF'de yeni tema yükledim varsayılan olrak seçiyorum ama üye girişi yapılıyken eski temaya dönüyo yeni yüklediğim sadece giriş yapmadan gözüküyo ?

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

smf dekini bilmiyorum da diğer forumlarda yüklediğin tema nın kimlerde gözükeceğini seçiyordun

(üye olmayanlar , üyeler , adminler , co adminler , modlar ) vs vs 

öyle bir ayar varsa o temayi tüm üye grupları için tercihli tema yapman lazım (mantıken)

nedense smf yi hiç sevmiyorum vb varken

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

tamamdır hallettim :D herkesi sıfırlamam gerekiyomuş :D

hayir demek için kalabaliga arkasini dönmüs,ilk silahi icindeki öfkesi olan,vadedilen sözlerden nefret etmis,ve bilmek istedigi seyi zaten bildigini farketmis,merakini seven,yarinin sadece onu ölüme yaklastiran bir gün olduguna inanan kisi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inception
    inception's avatar
    Erkek

bi soru daha aklıma geldi :D üyelerin isimlerinin altında mesaj sayısı yazıyo onu nasıl kaldırabilirim ? tahribattaki gibi olsun :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca tek kelime anlamayip onun altina girmek niye? bu sekilde bi siten var yada yok ne farki var ?

madem smf kullaniyorsun zilyon tane smf destek sitesi var hoca turkce, oralardan sorabilirsin.

la liberte ne meurt jamais.
Toplam Hit: 844 Toplam Mesaj: 5