Smf Portal Entegre Etmek.
-
Dünden beri uraşıyom smf foruma portal entegre edemedim.Eklenmiş hali varmıdır bunların.Bi yardım edin kafayı yemek üzreyim.
-
dayı hazırları var baksana ben hazır istemem diyorsan hazırını idir bi bak adam nasıl yapmış sende ona göre yap :D bende portala çevirmeye düşünüyoırum ama ozaman büyük oluyo
-
nası hzrları forumla birlikte olanlarımı diıon onlar dandik oluyo.
-
Bkz: Tinyportal, Mkportal...
Kendin ssilerle uğraşıp portalımı ben hazırlıcam deme çok uğraştırır
-
Tiny portal dene arkadaşım
-
dayı tüm cms leri denedim nerdeyse smf kadar amele bi sistem yok bi plugin kurucaksın 80 tane dosya editliyosun mybb kur içinde kendi portalı var ama hiç gelişmemiş berbat kendin güzel bi hale getirebilirsin
forum.rapidoyun.net aha mybb portalını kendim yaptım sağ sol blokları felan nası olmuş sence
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------dayı tüm cms leri denedim nerdeyse smf kadar amele bi sistem yok bi plugin kurucaksın 80 tane dosya editliyosun mybb kur içinde kendi portalı var ama hiç gelişmemiş berbat kendin güzel bi hale getirebilirsin
forum.rapidoyun.net aha mybb portalını kendim yaptım sağ sol blokları felan nası olmuş sence
-----------------------------knky banada tam böle bişi lazım ortada haber olcak o kdr bunu nası ayarlarız bana? bu arada harbi güzel olmş :)
-
sade ortada haber olmasını isiyosan onu ayarlarız ama bunun gibi veremem sana
mybb hakkında herşeyi bana sorabilirsin kurduyum bu scriptin her tarafını pc deki klasörlerim gibi bilirim (:
-
mad sen şimdi bana eziyet çektiriyon her boku sor diıon yaptıın şeyi vermiyon:D
Soru sormak içinde bişi bilmek lazım demi :) -
mad cüüm:D msn ekle 2 dkka wlla ısrar etmicem ver die