(SMF) Simple Machines Forum Hacklendi !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Arkadaşlar ubuntuforums  vbullettin açığından kaynaklanana hacklenmesinden  sonra da bu sabah gelen mailler arasından okudum ünlü forum sistemi www.Simplemachines.org  forumu'nun adminlerinden birinin şifresi ele geçirir-lmiş ve tüm veri tabanı çekilmiş  SMF den kaynaklı bir açık olmadığının belirttiler  gerekli açıklamalar aşağıda

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=508232.0

Türkçe açıklama

http://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=508234.0

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cracker
    cracker's avatar
    Erkek

kim patlatmış merak ettim. zone kaydı varmı diye bakıyorum yok gibi..

Sana Verilecek En İyi Ceza Kısasa Kısastır, Şiddetli Bir Ceza Şehvete Esir Olanı Gaflet Uykusundan Uyandırır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

bende bulamadım bir mirror yada caps  girek heralde indexlemedi direk veri tabanını çekti

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

o kadar güvenlik manyağıyımdır. Kendi yaptığım script'e güvenmem ama SMF ye güvenirim . Güvenlik konusunda en kaliteli forum sistemidir. Admin şifresini kaptıran admine ne demeli bilmiyorum.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

o kadar güvenlik manyağıyımdır. Kendi yaptığım script'e güvenmem ama SMF ye güvenirim . Güvenlik konusunda en kaliteli forum sistemidir. Admin şifresini kaptıran admine ne demeli bilmiyorum.

smf o kadar da güvenilir bir sistem değil. ben hatirliyorum python exploitlerle admin sifresi update ediliyodu. 

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    izleyici bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

smf o kadar da güvenilir bir sistem değil. ben hatirliyorum python exploitlerle admin sifresi update ediliyodu. 

bu güne kadar gelmiş geçmiş en güvenli en az açığı bulunmuş forum sistemidir smf senin dediğin olay taa ne zaman 2008 2007 yıllarının açığı hazır forum sistemi bırakta olsun o kadar onca yıldır

Toplam Hit: 2047 Toplam Mesaj: 6