Smf Utf-8 Ayarını Geri Almak ????
-
Arkadaslar Yanlışlıkla Smf Forumda Utf-8 etkinleştirdik ama şimdi Yazılar Ebelek Gübelek çıkmaaya başladı
bu ayarı Geri almak gibi bir imkan varmı ?
ben forumun türkşe paketini yine yukledim ama olmadı sunucu ayarlarında ingilizce türkçe var baskada bişiy yok ..
lüütfen yardım . . ???????
-
pek anlamam da ver tabanından alsan ayaryı olmasmı?
-
bildigim kadarıyla utf-8 bir tür dil paketi olsa gerek ki internet explorer'de mevcut herneyse genelde bu tür hatalarda dedigin gibi bu özelligi seçtiginde yazılar (?) çıkmakta sorununa burdan bakabilirsin onun düzeltmek için bir tür kodu felan vardı ama bulamadım hemde pek bilgimde onun için verdigim adres daha faydalı olur umarım..
-
şimdi buna eski dil paketini yukle daha sonra admin girişi yap sunucu seçeneklerinden utf-8 seç dil sorunun çözülür
-
yaw gıcık kaptım husisi baştan kurayım dedim ftp mi komple sildim ama gel gelelim hem ayarların ıhatırlıyor sıfır kurdugum halde hemde halen utf 8 de .. bu ne biçim iş yahu ?
-
Şu şekilde yap düzelir.
Forumu Ftp den sil. kuruluma geçtiğin zaman, Smf Öne eki varya en altta o kısımda "Smf_" var o tirenin önüne 1 yaz kafana göre bi karakter yaz forumu öyle kur kurulum bittikten sonrada, Settings.php Dosyası içinden smf öne ekini normale al yani tireli şekline geri al forumun eski haline gelmiş olacaktır. eski haline geri almazsan, sıfır kurulmuş bir forum olur. Sorunla karşılaşmaya devam edersen pm ile msn bildir yardımcı olurum. -
git bi bardak su iç.. ben bu yüzden 10 000 bin üyelikli 2000 devamlı üyesi bulunan sitemi bıraktım.. 1 ay kendimi parçaladım ama çözümü yok.. allah rahmet etsin.. ama ben geçen mart ayınd bıraktım küçük bir ihtimal o günden bu güne çözümü bulunmuştur belki