folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Smf Utf-8 Ayarını Geri Almak ????

Smf Utf-8 Ayarını Geri Almak ????

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaZeM_26
    KaZeM_26's avatar
    Erkek

Arkadaslar  Yanlışlıkla  Smf Forumda Utf-8  etkinleştirdik  ama şimdi Yazılar Ebelek Gübelek çıkmaaya başladı

bu ayarı Geri almak gibi bir imkan varmı ?

ben forumun  türkşe paketini yine yukledim ama olmadı   sunucu ayarlarında  ingilizce türkçe var  baskada bişiy yok ..

lüütfen  yardım . . ???????

..İmza..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    pek anlamam da ver tabanından alsan ayaryı olmasmı?

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    texas
    texas's avatar
    Erkek

bildigim kadarıyla utf-8 bir tür dil paketi olsa gerek ki internet explorer'de mevcut herneyse genelde bu tür hatalarda dedigin gibi bu özelligi seçtiginde yazılar (?) çıkmakta sorununa burdan bakabilirsin onun düzeltmek için bir tür kodu felan vardı ama bulamadım hemde pek bilgimde onun için verdigim adres daha faydalı olur umarım..

in the end , there will be only chaos"... Everything must come to be END..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EntelKoylu
    EntelKoylu's avatar
    Erkek

şimdi buna eski dil paketini yukle daha sonra admin girişi yap sunucu seçeneklerinden utf-8 seç dil sorunun çözülür

ANDY // Burası mezopotamya, küresel oyunun bumerang cehennemi. Tanrı bile dünya düzeni için peygamberlerini hep buraya göndermiş. Çünkü burası aslında yeryüzü cennetiymiş. Daha Fazla Bilgi İçin Profilimi İnceleyiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaZeM_26
    KaZeM_26's avatar
    Erkek
    yaw gıcık kaptım husisi baştan kurayım dedim  ftp mi komple sildim ama gel gelelim hem ayarların ıhatırlıyor sıfır kurdugum halde  hemde halen  utf 8 de  ..  bu ne biçim iş yahu ?

..İmza..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Şu şekilde yap düzelir.

Forumu Ftp den sil. kuruluma geçtiğin zaman, Smf Öne eki varya en altta o kısımda "Smf_" var o tirenin önüne 1 yaz kafana göre bi karakter yaz forumu öyle kur kurulum bittikten sonrada, Settings.php Dosyası içinden smf öne ekini normale al yani tireli şekline geri al forumun eski haline gelmiş olacaktır. eski haline geri almazsan, sıfır kurulmuş bir forum olur. Sorunla karşılaşmaya devam edersen pm ile msn bildir yardımcı olurum. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    drexler
    drexler's avatar
    Erkek
    git bi bardak su iç.. ben bu yüzden 10 000 bin üyelikli 2000 devamlı üyesi bulunan sitemi bıraktım.. 1 ay kendimi parçaladım ama çözümü yok.. allah rahmet etsin.. ama ben geçen mart ayınd bıraktım küçük bir ihtimal o günden bu güne çözümü bulunmuştur belki

İTİNA İLE torrentleech davetiyesi aranır. ama kefil bulunamaz :)
Toplam Hit: 2426 Toplam Mesaj: 7