Smile ADSL
-
Arkadaşlar dün internet hızım için Smile Adsl müşteri hizmetlerini aradım önce bi müşteri temsilcisi açtı bende neden bu kadar yavaş sürekli böyle bu hız falan diye şikayetimi bildirdim oda bana santrale uzaklığınız 1500 m. hız testinde ne kadar çıkıyor dedi bende 1.6 yada 2 mb dedim oda bana 15 gb kota var biliyorsunuz dimi falan dedi bende biraz sitem ettim 15 gb yapcak hız mı varda kotayı aşalım falan dedim oda ozaman sizi başka bi arkadaş yönlediriyim dedi bende peki dedim bi bayan aldı telefonu bina hattına baktı bina hattınız gayet 8 mb ile girebilirsiniz dedi sonra bana modeminizde adsl ışığı yanıp sönüyor mu yoksa sadece yanıyormu dedi bende modemimin adsl ışığı bozuk hiç yanmıyor ışıkta problem var dedim oda yeni modem yeni kablo alırsanız sorun düzelir iyi günler dedi
Sizce doğrumu bu yeni modem alırsam düzelir mi ? boşuna masraf yapmıyım
-
Kulllanıcı bilgilerini gir modem ışkları yanmıyorsa türktelekoma tlfn aç kabloları kontrol etmeye gelsinler.Sorun düzelmiyosa modem al ..Bendede aynısı oldu mecbur modem aldım bunları denedikten sonra :)
-
Birbirlerinden tutarsız bilgiler. Modem ışığın yanmadan bağlantı yapabiliyorsun sadece led de sorun olabilir. Sen yinede bi arakdaşından tanıdığından modemi denemek için al test yap.
Moldanado; smile adsl den hizmet alıyorum diyor, telekom neden gelsin ?
Telekom ttnet harici diğer servis sağlayıcıları ile yaptığı anlaşma neticesinde sadece bina dısındaki telekom kutusuna kadar sorumludur. Gelmez, sallamaz...
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Birbirlerinden tutarsız bilgiler. Modem ışığın yanmadan bağlantı yapabiliyorsun sadece led de sorun olabilir. Sen yinede bi arakdaşından tanıdığından modemi denemek için al test yap.
Moldanado; smile adsl den hizmet alıyorum diyor, telekom neden gelsin ?
Telekom ttnet harici diğer servis sağlayıcıları ile yaptığı anlaşma neticesinde sadece bina dısındaki telekom kutusuna kadar sorumludur. Gelmez, sallamaz...
-----------------------------Peki ya şimdi speed teste 2 çıkıyror dedikleri doğruysa yeni bir modem aldığım da direk 8 mi çıkıcak ?
-
Kişisel olarak algılama ama nah çıkar !
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Kişisel olarak algılama ama nah çıkar !
-----------------------------"Efendim hattınız 8 mbiti destekliyor normalde 8 çıkması lazım ama modeminiz bozuk modemimi değiştirirseniz bu sorun kalkar "
Dediler bana ama bir türlü güvenemiyourum :D
-
Bende uyuz olduğum, hatta gerçekten yavşak olduğunu düşündüğüm salaklara bunu derim.
Adsl ışığı yanmıyor diye hızda yavaşlık olur mu aq...
Kendini sakın o sınıfa koyma ! Çünkü o seni bu sınıfa sokmak istemiş...